Kendte 24. november 2021

Ditte Julie Jensen sammen med kæresten igen: Derfor gik det galt

Da Ditte Julie forleden tog til premiere på Cirkus Jul, var det med ekskæresten Joakim Skak i hånden med nyheden om, at det tidligere par nu havde fundet melodien igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til gårsdagens reception for Elisa Lykkes bog ”Fantasier”, som Ditte Julie har givet et hedt bidrag til, fortalte hun nærmere om de omstændigheder, der drev parret fra hinanden for et halvt år siden. 

- Vi har lige været fra hinanden et par måneder, og i den periode gjorde jeg det meget klart, at jeg var nødt til at købe et hus og give mine børn en have og en tryg opvækst. De skal bo ved deres venner og deres skole og ikke nede ved stranden i en eller anden lækker lejlighed med tagterrasse. De vil bare gerne have have og jord og trampolin. Og det var jeg nødt til at give dem, forklarede hun til SE og HØR.

Drømmen om at give poderne en opvækst i hus med have opstod allerede et sted ude i Atlanterhavet, da hun medvirkede i ”Over Atlanten”. 

- Da jeg breakede det, sagde Joakim ”Wauw, det er en stor ting”. Men det var det, jeg skulle. Det vidste jeg bare som mor. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Kaspar Wenstrup

Bagedronningen giver nu forholdet til Joakim Skak endnu en chance. Foto: Kaspar Wenstrup

Det var ikke kun de forskellige drømme om hus, der kom imellem dem. Joakim bor i Aalborg, mens Ditte Julie residerer i hovestaden. 

- Der har været mange ting og en længere proces. Det har været svært at forene vores jobs og finde tiden til hinanden. Det har ikke været kærligheden, der har manglet, det har bare været noget så usexet som planlægning, sagde hun og fortsatte:

- Det er svært, når vi bor i hver vores ende af landet, men det har vi besluttet, at det MÅ vi simpelt hen kunne planlægge os ud af, når vi har kærligheden til hinanden. 

Sponsoreret indhold