Dine penge20. oktober 2022

Sælger med kæmpe rabat: - De lugter af brandtomt

En af landets største surfbutikker holder brandudsalg i disse dage. Bogstaveligt talt
Det røgskadede surfudstyr sælges med stor rabat. Og det har trukket mange kunder til.
Det røgskadede surfudstyr sælges med stor rabat. Og det har trukket mange kunder til.
 Foto: Presse-fotos.dk/skærmdump

LÆS OGSÅ: Nu er branden slukket

En brand på Studstrupværket nord for Aarhus har de seneste uger været en plage for borgere i lokalområdet i næsten en måned. Men nu kan de få et lille plaster på såret.

En af landets største butikker for surfudstyr, Surfline, holder nemlig brandudsalg. Det fortæller direktør Jeppe Hansen.

- Vi har omkring 1000 enheder stående på et lager i Studstrup. Og de lugter altså ikke dejligt af kamin, de lugter nærmere af brandtomt, siger han til TV2 Østjylland.

Surfline, der har butikker i København samt Egå ved Aarhus, vil ikke være bekendt at sende produkter, der lugter af røg, ud til kunder, der her betalt fuld pris.

Derfor har de sat de 1000 varer, primært SUP-boards, markant ned i pris. Mange af priserne er sat ned med mere end 70 procent.

- Jeg kan ikke sende sådan nogle varer ud. Så bliver folk sure, og så sender de dem tilbage. Så nu laver vi et ægte brandudsalg, hvor kunderne ved, at de lugter af røg, siger Jeppe Hansen.

Han forklarer, at det er indpakningen, der lugter af røg. Det burde produkterne til gengæld ikke gøre, når de har fået lidt luft.

Surfline satte varerne til salg tirsdag for at nå det i efterårsferien, og siden da er det gået stærkt. Rigtigt stærkt.

- Det er gået amok. Det er væltet ind med ordrer, siger Jeppe Hansen.

Han forventer, at de har udsolgt indenfor få dage. Surfline har ikke regnet på, hvad det vil koste dem at sælge produkterne med så stor rabat, så det bliver en sag mellem dem og deres forsikringsselskab efterfølgende.

Sponsoreret indhold