Dine penge14. august 2023

Nu flytter Wolt "på landet": Udvider massivt i Danmark

Leveringstjenesten Wolt flytter til Nykøbing - det giver nye jobmuligheder for lokalsamfundet
Leveringstjenesten Wolt har fået vokseværk, selvom den er under skarp kritik for at bruge en model, der ligger meget langt fra, hvordan danske virksomheder normalt fungerer.
Leveringstjenesten Wolt har fået vokseværk, selvom den er under skarp kritik for at bruge en model, der ligger meget langt fra, hvordan danske virksomheder normalt fungerer.
 Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Oscar Bjerrehuus troede, han havde brugt 30.000 kr. på Wolt

Mens efterårets blade snart begynder at falde, kan Nykøbings borgere opleve en ny form for leveringsservice, der bringer alt fra takeaway til gourmetretter og dagligvarer lige til døren.

Den internationale leveringstjenesten Wolt har nemlig annonceret sin ankomst til Lolland-Falster, skriver folketidende.dk. Den planlagte opstart er 18. oktober.

Wolt, som allerede har erobret markedet i flere danske storbyer, har nu sat sin kurs mod mindre byer som Nykøbing.

- Vi har haft stor succes i de større byer, og nu er det tid til at udvide vores horisont, siger Mikkel Tofte, kommunikationschef for Wolt, til lokalmediet.

Tabte vigtig sag til 3F

Ikke alt er solskin for Wolt.

Virksomheden har tidligere været i stormens øje på grund af en retssag om deres kurér-partnere, som er kommet til skade.

Selvom fagforeningen 3F vandt sagen, fastholder Wolt, at deres model er, at kurér-partnerne er selvstændige og må forsikre sig selv.

- De er deres egne chefer, forklarer Mikkel Tofte.

Ud over at bringe bekvemmelighed til indbyggerne i det nye område, vil Wolt også give nye jobmuligheder.

Virksomheden, som havde en omsætning på over 71 millioner kroner i 2021, søger nemlig lokale partnere, der ønsker at tjene penge ved at levere varer.

Og her er der ingen aldersgrænse - så længe man er over 18 år og klar til at arbejde som selvstændig.

Sponsoreret indhold