Dine penge30. august 2023

Nu bliver det dyrere: Podimo hæver prisen med 33 procent

Podcasttjenesten hæver for anden gang i sin levetid den månedlige abonnementspris
Morten Strunge. Morten Strunge, der står bag podcast-platformen Podimo.
Morten Strunge er en af de fem personer, der står bag podcast-platformen Podimo. Den gik i luften i 2019 og har med dagens prisstigning for Premium-abonnementet fordoblet prisen i forhold til for fire år siden.
 Foto: Soren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Lytter man til podcast, er der god chance for, at et abonnement hos tjenesten Podimo har været oppe i ens overvejelser, hvis ikke man allerede har en bruger.

Men onsdag morgen er der kedeligt nyt for alle kunder, der har et Premium-abonnement hos podcasttjenesten.

Prisen på abonnementet stiger fra 59 kroner til 79 kroner om måneden. Det skriver lydmediet i en mail til alle kunder.

– Vi har taget beslutningen om at justere prisen på Premium-abonnementet for at fortsætte vores investeringer i at skabe den ultimative lydoplevelse til dig.

– Dette giver os mulighed for at levere podcasts og lydbøger af højeste kvalitet, samtidig med at vi udvikler funktioner, der vil forbedre din samlede brugeroplevelse, står der blandt andet i mailen.

Ændringen vil træde i kraft fra 1. oktober, hvor kunder altså skal betale en tredjedel mere for det samme produkt.

Det er ikke første gang, at Podimo har hævet prisen på dets produkt. I 2020 steg prisen for et premium-abonnement for 39 kroner til 59 kroner.

Dengang begrundede man prisstigning med, at der var et særlig udvalg af lydbøger, der nu fulgte med i abonnementet.

Podimo blev tilgængeligt den 17. september 2019. Dengang var der blot en gratis version og en premium-version, der kostede penge.

I dag kan man også tilkøbe Premium Plus-abonnementet til 109 kroner om måneden. Udover den ubegrænsede adgang til podcast som det ordinære Premium-abonnement giver, får man her også adgang til alle streamingtjenestens lydbøger.

Siden Podimo gik i luften har mediet fået mange kendte danskere ind i sit univers. Det tæller blandt andet Mads Steffensen, Frank Hvam og Casper Christensen, Christiane Schaumburg-Müller Åxman, Peter Falktoft og Esben Bjerre og Geggo og Cengiz.

Sponsoreret indhold