Dine penge5. februar 2023

Danske Spil efterlyser nyslået millionær: Har du været forbi denne Shell-tank?

Spilgiganten efterlyser en vinder, som i januar vandt 1.000.000 kroner i talspillet, men som stadig ikke har givet lyd fra sig
Vinderkuponen er købt den 18. januar klokken 10.10 på Shell-tanken i Glamsbjerg på Fyn.
Vinderkuponen er købt den 18. januar klokken 10.10 på Shell-tanken i Glamsbjerg på Fyn.
 Foto: Danske Spil

Har du en Keno-kupon liggende, som du endnu ikke har fået tjekket? Så er det måske nu, du skal gøre det.

Lige nu går en heldig dansker nemlig rundt og er millionær uden at vide det, og derfor efterlyser Danske Spil en person, der spillede Keno den 18. januar.

Det oplyser spilgiganten i en pressemeddelelse.

Nærmere bestemt er der tale om ejeren af den vinderkupon, der har en gevinst på 1.000.000 kroner, og som er købt den 18. januar klokken 10.10. Det skete på en Shell-tank i Glamsbjerg på Fyn.

Så har du været en tur på den fynske tankstation den pågældende dato, kan det altså være en god idé at dobbelttjekke din kupon.

Det er i øvrigt ikke første gang, at spilgiganten oplever, at vinderen ikke har meldt sig, fortæller Malene Mølgaard, der er administrerende direktør for Danske Lotterispil.

– Vi ser af og til, at folk ikke lige får tjekket deres kuponer, og så har de den liggende i baglommen eller hængende på køleskabet uden at vide, at den er mange penge værd, siger hun og fortsætter:

– Hver gang vi efterlyser en vinder, så betyder det jo også, at der et eller andet sted derude er en dansker, som stadig har en helt fantastisk glædelig overraskelse til gode, og det er en vældig rar tanke, siger hun.

Sponsoreret indhold