X Factor-stjerne reklamerer for penisforstørrer

Hvad har disse to med hinanden at gøre? Det kan du se i videoen nederst i artiklen

Hvad har disse to med hinanden at gøre? Det kan du se i videoen nederst i artiklen

(Foto: Sinful/All Over Press)

Hvis man ikke lige fik den succes i X Factor man havde håbet på, hvad gør man så? En mulighed kunne være, at gå viralt (eller skulle man sige virilt?) med sin diller.

Den 22-årige Ellis Lacey stillede sidste år op i den engelske udgave af X Factor, men opnåede ikke synderlig succes med sin optræden. Der er dog mange måder at bruge sine 15 seconds of fame på, så efterfølgende indgik den skærmtrolds-søgende kandidat et samarbejde med firmaet Bathmate, der producerer penisforstørrende pumper.

Hold længere i sengen med en ring til din penis

Og den unge mand er da også ganske glad, da han mener, at hans ædlere del er blevet mere end 7 cm. større, efter han har brugt pumpen, der hedder Bathmate Hydromax. Hans varme anbefalinger af penisforstørreren har givet både ham og produktet omtale i de helt store mainstream medier som bl.a. Cosmopolitan og The Sun.

Sinful.dk har endnu flere penisforstørrere at byde på - Find dem her

Men lige så interessant er nok de videoer han har lagt på youtube, hvor han demonstrerer brugen af pumpen ”hands on” så at sige. Her kan de nysgerrige opleve Ellis i badekarret, i færd med at bruge Bathmate. Og videoerne er ikke censureret, og er indtil videre blevet set mere end 5,5 millioner gange.

Det kan godt være han havde en lille stemme – til gengæld har han (nu) en stor pik.

Se X-factor-kendissen demonstrere, hvordan sådan en penispumpe virker i videoen:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close