Virtual Reality sexlegetøj - en fuldendt oplevelse

Virtual Reality er et nyere fænomen, som over de seneste år er blevet særligt populært inden for gaming-verdenen. Her får du mulighed for at komme helt ind i spillet og blive en del af det ved hjælp af er et par VR-briller og en konsoller. 

Det er dog ikke kun inden for spil og gaming, hvor Virtual Reality har sat sit præg. Flere og flere har set muligheder inden for sexlegetøjsbranchen, hvor du nu kan finde et stort udvalg af forskellige VR-produkter.

Her er folk særligt blevet opmærksomme på Virtual Reality Masturbatoren, som giver dig mulighed for at forbinde masturbatoren med en erotisk film. Det kan for eksempel være en kobling mellem bevægelserne i selve legetøjet eller en forbindelse til et sæt VR briller.

På den måde går du fra at være en passiv tilskuer til at være en aktiv deltager. Det skaber rammerne for en helt ny seksuel oplevelse, som giver dig mulighed for at opleve alle dine frækkeste fantasier. 

Vi har sammen med Sinful fundet 3 fantastiske Virtual Reality masturbatorer, som du bør prøve med det samme!

Kiiro Keon Masturbator Sæt

Denne masturbator af Kiiro er designet til at give dig en helt unik og gennemført onanioplevelse. Masturbatoren er beregnet til mænd og kommer i form af en stroker med et sleeve med indvendige nubrede detaljer. En af de hovedfeatures, som er med til at tage udstyret til et helt nyt niveau, findes i FeelConnect app'en. Du kan nemlig koble masturbatoren til app’en, hvor du i et interaktivt mode, kan synkronisere bevægelserne i dit sleeve med frække film og Live Webcam Streams. Det betyder, at alt hvad du ser på skærmen, mærker du i virkeligheden. Du vil opleve en helt ny dimension til onani, som er usammenlignelig!

Opnå intense virtuelle onani stunder nu!

SenseMax Senseband Interaktivt Armbånd

SenseMax Senseband er et interaktivt armbånd, som kan give dig et helt nyt indblik i, hvad onani kan være. Ligesom Kiiro Keon kan du forbinde armbåndet med en app, som giver dig adgang til VR egenskaber. Her adskiller den sig dog en smule fra den førnævnte, fordi du med armbåndet kan styre bevægelserne i erotiske film frem for blot at tage imod dem. På den måde er det dig, som har fuld kontrol over filmen og dens handling. Det i sig selv skaber grundlaget for en ufattelig gennemført onanioplevelse, men det stopper ikke her! Hvis du går et skridt længere, kan du nemlig koble armbåndet op med Sense VR brillerne, som skaber endnu en dimension. På den måde kan du blive draget ind i et uforglemmeligt og frækt univers, som ligner intet, du har prøvet før. 

Lev dig helt ind i det frække univers 

 

Pornhub Virtual Rabbit Vibrator

Denne udviklede udgave af Rabbit vibratoren fra Pornhub kommer med nogle nye og vilde features, som du kan nyde gavn af. Denne VR Vibrator er designet til kvinder, så det ikke kun er mænd, der kan få smag på de spændende interaktive effekter ved sexlegetøj. Vibratoren fungerer næsten på samme måde som den tidligere nævnte Kiiro Keon masturbator, hvor du forbinder den til en app og lader den erotiske film styre bevægelserne. Fordi det er en Pornhub vibrator, får du adgang til det store udvalg af erotiske film på Pornhub. Du kan endda tilslutte vibratoren til den mandlige udgave og bruge den med en partner, hvor I kan mærke hinandens bevægelser. Der er altså ingen tvivl om, at Pornhub vibratoren kan give dig den ultimative virtuelle onanioplevelse - med eller uden partner. 

Få en gennemført interaktiv onanioplevelse

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close