Det frække18. marts 2016

Vil din mand gøre dette for at give dig bedre orgasmer?

Ny trend: Mænd indsætter kugler i penis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasmer.jpg
 (Foto: All Over Press)

Nogle mænd vil gå langt for at give deres kvinde en god orgasme. Heldigvis. Men det er trods alt de færreste, der vil gå så langt som dem, beskrevet i denne artikel.

For de indopererer perler i penis for på den måde at give kvinden mere nydelse.

Der findes masser af måder at give din partner fuld nydelse

Ifølge den spanske udgave af magasinet Vice foregår det typisk ved, at mændene indsætter en lille kugle af enten plastic eller metal under penishuden ved et lille indgreb.

Ideen er, at det skal få kvinden til at eksplodere af nydelse, fordi denne kugle angiveligt skulle stimulere klitoris. Men da de fleste sætter denne perle ved penishovedet, så giver det næppe denne effekt.

Man kalder handlingen for pearling.

Proceduren er i klar fremmarch på Cuba, Australien og Filippinerne. Og mange foretager indgrebet selv uden de nødvendige hygiejneforeskrifter.

Sørg for at hygiejnen er i top når du bruger sexlegetøj

Særligt populært er det blandt soldater, sejlere og straffefanger.

[node:aller-related-content]

Angiveligt var det blandt medlemmer af den japanske Yakuza-mafia, at penisperletrenden opstod. Her indsatte medlemmerne et ny kugle for hvert år, de havde siddet i fængsel.

Leg frække lege med kostumer fra Sexshop.dk

Og før du opfordrer din nuværende elsker til at hoppe med på perlevognen, så husk lige på, at det godt kan gå galt. Det kan ikke blot medføre betændelse, kropsafvisning, ardannelse, smerter og potensproblemer, men også misdannelser og i værste fald en amputation af penis.

Rådet herfra må klart være at gå til en professionel.

Eller helt at droppe ideen ...

Sponsoreret indhold