Det frække10. februar 2017

Videnskab: Sådan danser du mest sexet

En gruppe forskere har fundet ud af, hvornår en kvinde danser mest sexet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dans_sexet2.jpg
 Foto: All Over

Dans er ikke bare dans. For siden tidernes morgen har den ikke blot holdt os i bevægelse og frigjort endorfiner – den er ofte også en del af et parringsritual.

Vi er således skabt til at reagere på visse bevægelser, der fremhæver kvindekroppen over for tilskueren og i sidste ende føre til en parringsakt, så gode gener kan videreføres.

Men hvad er så mest sexet? Sangerinden Shakira ved det. Det handler nemlig om hofterne. Forholdet mellem talje og hofter giver nemlig ikke kun en indikation af, hvorvidt en kvinde er i stand til at bære et barn i sig, men de rette sving rammer mandens krybdyrhjerne og hypnotiserer ham til at tænke på sex.

https://imgix.seoghoer.dk/sexet_dans.jpg
 Foto: All Over

Det er i hvert fald konklusionen i forskningsartiklen ’ Optimal asymmetry and other motion parameters that characterise high-quality female dance’, som er udført på baggrund af en grundig undersøgelse af attraktionsværdien af kvinders forskellige dansetrin.

Tag disse strømper på og giv ham en dans, han aldrig glemmer

Helt konkret har forskerne brugt 3D-animationer til at reproducere 39 forskellige dansende kvinders trin, og af disse trin var der tre, der skilte sig ud som mere sexede for det modsatte køn. Større hoftesving, mere asymmetriske bevægelser med lårene og mellemliggende asymmetriske bevægelser med armene.

https://imgix.seoghoer.dk/dans1.jpg
 Foto: http://www.nature.com

Det rammer med andre ord mændene, når kvinder kan svinge meget med hofterne og er i stand til at bevæge det ene ben uafhængigt af det andet. Det sender samtidig et signal om, at kvindens motorik er god, hvilket i sidste ende kan få betydning for afkommet. Vigtigt er det dog at nævne, at lemmerne ikke udtrykker ’ukontrollerede patologiske bevægelser’.

Prøv et frækt kostume, der fremhæver dine hofter

Så hvis du selv skal ud og danse i aften, så husk lige det der med hofterne uanset om det er salsa, samba eller bare helt almindelig diskodans.

Læs hele undersøgelsen her.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold