Det frække6. juni 2009

Verdens største hængeparti

I 10 år har 50-årige Norma fra USA været med i Guinness Rekordbog. Hendes bryster er ikke bare store – de er kolossale
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/det-fraekke/norma-kaempebryster2-jpg.jpg

Babser, balloner, forlygter, kasser, lunger. Kært barn (eller børn) har mange navne, men hvad man lige præcis kalder et brystparti som det, der sidder på amerikanske Norma Stitz, er ikke sådan til at finde ud af.

Normas bryster er helt naturlige og uden nogen form for implantater eller silikone - de er bare store eller rettere sagt overvældende enorme og får vores egen Anni Fønsby til at fremstå som det nok så berømte strygebræt med to gajoler på.

I 1999 blev Normas gigantiske frontparti målt, vejet og undersøgt på alle ledder og kanter og optaget i Guinness Rekordbog.

- Nu har jeg så haft den rekord i ti år. Der var åbenbart en udfordrer i år, men jeg har stadig rekorden - der er ingen, som kan slå mine skønheder, siger Norma om sine fortrin, der vejer cirka 20 kilo hver og passer den enestående bh-skål-størrelse ZZZ.

Lever af sine bryster

For 11 år siden blev kassernes kejserinde første gang fotograferet til mandebladet Juggs, og siden har hun kunnet leve af sine jættestore junger.

Norma Stitz har medvirket i TV-shows både i USA og Europa. Indspillet en række film og poseret i utallige "frække" blade, ligesom hun selvfølgelig har sin egen hjemmeside på nettet, hvor man mod betaling kan se både billeder og video af Norma og hendes rekordbryster.

For nylig var Norma Stitz gæst i et italiensk TV-show, hvor hun beklagede sig over, at hendes brystmål på 170 centimeter forhindrer hende i at omgås mænd på almindelig vis.

- Når jeg møder en mand, bliver han bare stum og står og glor. Jeg vil gerne kunne tale almindeligt sammen med en mand og få hans opmærksomhed omkring den person, jeg er, og ikke bare for mine bryster, klager hun sig.

Alligevel kunne Norma Stitz aldrig drømme om at få ændret på jumbojaderne.

- Er du rigtig klog? Jeg elsker mine bryster, og de skaffer mig et vidunderligt liv.

Læs mere i denne uges blad.


Sponsoreret indhold