At være "kedelig" sammen med din kæreste er vejen til et langt parforhold

(Foto: MEGA)

Hvad er hemmeligheden bag det perfekte parforhold?

Ja, det er et stort spørgsmål med ligeså store svar.

Spørger man forfatteren bag hitbogen ”The Subtle Art of Not Giving A F*ck”, er svaret dog ganske simpelt:

Det handler slet og ret om at være ”kedelig” sammen med din kæreste. Og måske giver det meget god mening, når du hører Mark Manson.

Det gode parforhold er ikke dem, der kan lave alt sammen.

Det gode parforhold er dem, der kan lave alt og INGENTING sammen.

Til Business Insider fortæller forfatteren:

- Tænk over det; et virkelig lykkeligt 80-årigt par, der har været sammen i 60 år… grunden til at de har været sammen i 60 år, er ikke fordi de susede rundt i private jetfly, eller at de var på alverdens ferier eller deres ”Åh se de deres skønne billeder”.

- Det skyldes i stedet, at de var i stand til at være kedelige sammen. De var i stand til at sidde år efter år i deres hus, at tale om de samme kedelige ting, se tv, se film, lave mad, og det gik fint. Der skete ikke noget spændende, der var ikke noget kæmpe drama eller tallerkner, der fløj.

- Og det tror jeg er en vigtig ting for folk at forstå i dag. I dag er der mange mennesker, der ikke tør være kedelige, vi vil være spændende mennesker og leve spændende liv, men problemet er, at det konflikter med dét, der skaber et godt parforhold.

- Mange gange er det, der gør dig til en interessant og kompleks person også dét, der gør dig til en rigtig frygtelig person at være sammen med i et forhold, siger Mark Manson.

- Måske lidt mærkeligt, men jeg føler, at vi er nødt til at dyrke kedsomheden mere i vores liv, ligesom det skal være okay at være kedelig. Det skal ses som en positiv ting, siger Mark Manson.

Så kære kærester: Husk nu at være kedelige!

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close