Det frække29. oktober 2016

Utroskab i forholdet opstår oftest på dette tidspunkt

Så længe skal du have været gift, når risikoen er størst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful28_0.jpg
 Foto: Sinful.dk

Det er ikke let at være i fast forhold. Og mange par kommer da også til at være hinanden utro efter en tid. Men hvornår går det gennemsnitligt mest galt?

Det har utroskabssitet Saphrina set nærmere på blandt sine medlemmer, og det korte svar er, at de første fem års ægteskab er det absolut mest udsatte tidspunkt i et parforhold. Klarer man sig igennem dem, er der bedre chancer for at undgå fristelser fra anden side.

Hold liv i ægteskabet med et frækt kostume

27 procent af brugerne havde kun været gift i et eller to år, da de var utro, mens 36 procent havde været gift i tre til fem år.

Og der er mere end en god grund til ikke blot at have champagnesex på bryllupsrejsen, for den primære årsag til utroskaben er et utilfredsstillende sexliv. På andenpladsen kom en særligt høj sexdrift efterfulgt af, at folk ikke længere var tiltrukket af deres partner. Endelig havde knap hver tiende en særlig fetich, de ikke kunne få opfyldt derhjemme.

[node:aller-related-content]

Og der er ingen udsigter til mindre utroskab fremover.

- Vi ser, at stadig flere mennesker kaster sig ud i udenomsægteskabelige aktiviteter og åbne forhold. For mange par er de første fem års ægteskab de sværeste, og den ægteskabelige sex bliver ensformig, og gnisten kan dø ud og få folk til at strejfe omkring.

Hvorfor ikke prøve et erotisk spil?

- Det er mest udtalt for yngre par, der først lige er ved at finde sig på plads i deres ægteskab, lyder det fra en talsmand for Saphrina.

Sponsoreret indhold