Det frække7. september 2021

Ups - sådan undgår du at snuble ind i et limbo-forhold

Føler du, at dit forhold ingen steder fører hen? Så læs med her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour018633.jpg
 FOTO: MEGA

Du har helt sikkert været der før og er måske igen: I den der fase af forhold, hvor du ikke helt ved, hvad du skal kalde det og hvor I er på vej hen.

Er du nysgerrig på bagdørserotik, så prøv Sinfuls Anal August

Ja, I dater, men er I blot bollevenner, er I ved at blive kærester med svigerforældremøder om hjørnet - eller er I i et limbo-forhold, hvor ingen af jer rigtigt kan, tør eller vil sætte ord på, hvad der sker?

Og der, i den der famlende uvished, kan frustrationerne vokse - især hvis man inderst inde er på udkig efter noget mere fast.

Det er helt naturligt, at man i en datingperiode ikke ved, hvor det bærer hen. Usikkerheden, det uvisse, kan være pirrende: Alt er muligt.

Men når der så ikke sker noget som helst af alt det mulige, må du indse, at du er i et limbo-forhold.

Her er tre bud på, hvordan du kommer undgår limbo-forhold.

Profilen

Allerede i din profiltekst på dine foretrukne datingplatforme melder du klart ud, hvad du søger. Så er der større sandsynlighed for, at ham, du ender med at date, har samme mål.

Selvfølgelig skal der være plads til kemi, udvikling og tilfældigheder - men hvis I begge to skriver: 'Jeg søger min sidste kæreste, som jeg vil have to børn med,' er første skridt på vejen mod at undgå limbo-forhold taget.

Skuffet over daten? Denne klitoris stimulator svigter aldrig!

Her skal du selvfølgelig huske på, at ikke alle vil bryde sig om at være statist i dine romantiske forestillinger om det Perfekte forhold. Men du har i hvert fald på papiret siet de mest useriøse fra.

Og hvis han i sin profil melder, at han lige lurer eller blot vil se, hvor det bærer hen, eller at han vil tage et skridt ad gangen, kan du være helt sikker på, at han IKKE leder efter en kæreste.

Mødet

Jaja, ingen læser profiltekster på Tinder. Derfor er det tilrådeligt at fortælle, hvad der er dit end game, når I mødes på den der kaffedate.

Du vil givetsvis skræmme en del ved at tage emnet op. Og det er helt fint, for du gider jo ikke de der ubeslutsomme mænd, der ender med at lulle dig ind i det der limbo-forhold, som du jo ikke orker længere.

Men han vil muligvis famle lidt i øst og vest og måske svare, hvad han tror du vil høre.

Det er så her, hvad punkt tre kommer dig til undsætning.

Hverdagen

Der er gået et par uger eller måneder med dejlige dates, saftig sex og spændende samtaler.

Nu begynder du at tænke på fremtiden, sådan for alvor: Møde svigerforældre, planlægge fælles rejse i efterårsferien, tage forholdet til næste niveau.

Du kan tage ham med bukserne nede ved at sende en kæresteinvitation på facebook og ændre din facebook-status til 'i forhold.'

Du kan også være lidt mere rimelig og blive på din egen banehalvdel. I stedet for at prøve at gætte, hvad han vil eller spørge, hvad han har tænkt sig, kan du gøre det ganske enkelt.

Er du klar?

Sig hvad du gerne vil - eller i hvert fald hvilken vej du vil nedad.

Og så skal du lytte, sådan rigtigt, så du ikke bare hører, hvad du gerne vil.

Måske er hans svar så ikke, hvad du håbede. Sådan er det, du skal ikke forsøge at ændre ham eller hans indstilling. Det er spild af tid og følelser for jer begge.

Og så er det tid til hoppe ud af limboforholdet og finde den der kæreste, du længes efter.

Indtil han viser sig ikke være den sidste kæreste alligevel...

Frækt legetøj til parret sætter fut i sexlivet

Sponsoreret indhold