Unge mænd vil have modne kvinder

Foto: All Over

5 GRUNDE TIL AT YNGRE MÆND GÅR EFTER EN COUGAR

 
1. Erfaring. Hendes alder alene betyder mange års erfaring med mange forskellige partnere og i længevarende forhold. Alle de seksuelle oplevelser – gode som dårlige – har lagret sig i hendes hjerne og formet hendes seksuelle ekspertise.
 
2. Véd, hvad hun vil. Hendes selvindsigt kommer fra års erfaring og kommunikation med seksualpartnere. Hun har prøvet forskellige stillinger, teknikker og feticher, hun har tilfredsstillet sig selv og er ikke bange for at fortælle, hvad hun ikke vil have.
 
 
3. Véd, hvad han vil have. Og hun er ivrig efter at finde ud af, hvilke specifikke lyster hendes nuværende kæreste har. Hun har lært af mange forskellige partnere, hvilke stillinger og teknikker der tænder mænd. Hun stiller spørgsmål og finder ud af, hvad der får hendes elsker i ekstase.
 
 
4. Hun nyder sex. Hun er ikke på udkig efter en far til sine børn, eller en ægtemand. Hun er i forholdet på grund af sex, ligesom hendes unge elsker. Det tager presset fra manden, hvis han også kun ønsker en sexpartner, og gør, at han kan nyde samværet mere.
 
5. Hun kalder en spade for en spade. Den yngre mand vil vide præcis, hvor han står med den modne kvinde. Hun vil ikke spille kostbar ved ikke at svare på hans sms’er. Hun vil åbent dele sine seksuelle behov og lyster – og hun vil indikere, hvad hun vil have ud af forholdet.
 
Kilde: Your Tango
 
Læs mere om sex og kærlighed på Femina.dk
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close