Det frække26. marts 2016

Tre ting alle mænd fortjener at prøve

Hvis du er mand, så er det tid til at spidse øre: I denne artikel tager vi dig med ind i mændenes univers og viser dig tre forskellige stykker sexlegetøj, som helt sikkert vil sende dig i den syvende himmel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani_1.jpg
 (Foto: All Over Press)

Sexlegetøj til mænd har mange fordele. Først og fremmest kan give dig orgasmer på en måde som aldrig før har været muligt. Samtidig kan de hjælpe dig med at blive bedre i sengen, da du kan træne din udholdenhed, hvilket for nogen har gjort at de holder mere end dobbelt så længe i sengen.

Tenga Fliphole:
Tenga Fliphole er et af verdens mest populære produkter til mænd. Den giver dig den mest realistiske følelse, og endda mere til!

Indvendig er den udstyret med blød silikone, der har forskellige riller, knopper og mønstre. Den indvendige tekstur giver en utrolig intens stimulation, som giver eksplosive orgasmer på en måde som ellers er meget svært at opnå, selv ved sex.

Tenga Fliphole har blandt andet også vundet en test i BT, hvor den blev kåret til at være “bedste sexlegetøj til mænd”.

Du vil både opnå ultra intensive orgasmer og samtidig kan du øve dig i at holde længere i sengen, da du kan pirre dig selv indtil du er på grænsen til at komme, hvorefter du kan stoppe og starte forfra. Dette vil øge din udholdenhed markant. Tenga Fliphole kan genbruges igen og igen.

[node:aller-related-content]

Fun Factory Cobra II Pensivibrator:
Dette er en innovativ penisvibrator fra tyske Fun Factory, som med sine stærke vibrationer vil stimulerer dit penishoved og med garanti give nogle stærke orgasmer.

Cobra Libre har blandt andet vundet en design award, hvor den vandt titlen som det mest innovative sexlegetøj til mænd. Ekstrablandet.dk har også kåret den som bedste sexlegetøj til mænd.
Cobra passer til alle penis størrelser og er berømt for at leverer nogle intense og stærke orgasmer, som vil sende dig i den syvende himmel. Cobra kan genbruges igen og igen.

Du kan se videoen her om Cobra II Pensivibrator

Tenga Æg:
Disse små æg gemmer på en hemmelighed. Du kan nemlig pakke dem op, og indeni gemmer sig en overraskelse som med garanti vil give dig nogle fantastiske orgasmer.

Ægget indeholder et såkaldt “onani sleeve”, som på indersiden er fyldt med små knopper og dutter der stimulerer din penis. Tenga æggene er et af verdens bedste sælgende sexlegetøjsprodukter til mænd og da de er super fleksible, kan de bruges af mænd i alle størrelser.

Find flere fantastiske produkter fra Tenga

Æggene er lavet som et engangsprodukt, men du kan sagtens bruge det flere gange, hvis du husker at vaske det grundigt efter brug.

Se videoen om Tenga ægget

På Sinful.dk finder du flere bestsellere til legetøjsskuffen

Sponsoreret indhold