Tre stillinger du skal undgå, hvis hun skal komme

Foto: Sinful.dk

Den bliver ved med at være aktuel - snakken om kvindens orgasme eller mangel på samme. Og selv om der for længst er kommet ligestilling mellem kønnene på de fleste områder her til lands, så er anatomien ligeglad.

For det er stadig svært for mange kvinder at komme under sex med en mand. De fleste oplever aldrig at få en vaginalorgasme (cirka 80 procent), mens andre heller ikke kan komme, mens de bliver stimuleret på klitoris i selskab med en mand.

Der forsøges dog flittigt, men i mange tilfælde bærer anstrengelserne ikke frugt. Ganske enkelt fordi stillingen ikke gør det muligt for kvinden at blive klitoralt stimuleret af selve penetrationen.

- Mange mænd foretrækker sexstillinger, hvor de kan kontrollere penetrationen, og disse er ofte ikke fokuseret på klitoris, siger Ph.D. og sexterapeut Kat Van Kirk til Women's Health.

Her er tre stillinger, der ikke gør det let for en kvinde at komme.

Missionæren

Det er ikke uden grund en populær stilling, da den giver mulighed for masser af nærhed, øjenkontakt og mulighed for at se hele kroppen. Men den er ikke optimal, når det gælder hendes orgasme med mindre hun leger med sig selv imens. For helt grundlæggende bliver klitoris ikke ret stimuleret sådan. Lad eventuelt mandens ben omslutte kvinden i stedet for bedre resultat.

Doggy style

Doggy style er særdeles populær. Ikke mindst blandt mændene, da det giver stor kontrol over foretagendet. Det giver dog ikke meget stimulation af klitoris om overhovedet nogen, hvorfor ikke mange kvinder kommer i denne stilling uden egen berøring af det allermest følsomme sted. Desuden oplever nogle kvinder, at manden støder for dybt i hundestillingen – især hvis han er veludstyret. Han kan naturligvis også røre ’klitten’ imens, hvis han ellers kan holde balancen.

Stående sex

Mens det altid ser frækt ud i film, så er det sjældent en foretrukken stilling i den virkelige verden. For det første kan der være problemer med højden. Er kvinden meget mindre end manden, vil han skulle stå i en ganske akavet stilling, mens det i tilfælde af samme højde kan være svært for manden at trænge ordentligt ind og i det hele taget være anstrengt af at stå på tæer, mens hun har sine tårnhøje stiletter på. En fod på en stol kan være løsningen, så han samtidig kan lægge armen hen over benet og stimulere klitoris.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close