Tre hotte sextips, der holder dig cool under varmebølgen

Efter ugevis med blæst og regn er sommervarmen så endelig her, lige i tid til at ferien er slut for de fleste.

Den uvante varme betyder større sexlyst og hede knald, der for nogle kan udvikle sig lige lovligt svedige.

Til dem, der ikke bryder sig om svedryppede sensommersex, har vi denne lille guide, som kan holde jer lidt kølige under de frække udskejelser.

Omvendt cowgirl

Hun rider manden med ryggen til ham. Fordelen er (udover at han har udsyn til de gyngende balder), at der er meget lidt egentlig kropskontakt, så I slipper for at varme hinanden op og dele sved. 

Og husk ridningen bør foregå i et glidende langsomt frem og tilbage og rundt og rundt-tempo, og ikke i et hidsigt op og ned-ridt.

Isterningeleg

Isterninger skal ikke blot fyldes i aftenens smækre cocktails og den lunkne rose, du har glemt at lægge på køl, så gem nogle til nattens erotiske udfoldelser.

Du kan give din partner en blindfold på. Derpå tager du en isterning mellem læberne og kører den rundt på kroppens erogene zoner på din kæreste, mens du nu og da også slikker lidt.

Og oralsex til både ham og hende bliver ekstra kildent, når du blander en isterning ind i legen.

Du kan også prøve med regnbueis. Men det bliver hurtigt ret klistret, og sukkeret gør intet godt for vagina.

Brusersex

Gå under bruseren sammen, mærk hinandens våde kroppe under de blide stråler, som kan tilpasses til lige den ønskede ikke for varme, ikke for kolde temperatur.

Når I kommer til penetration, sikkert hvor hun står op ad væggen og strutter med numsen, og han presser sig ind bagfra, kan I med fordel have lidt glidecreme ved hånden. Ellers tørrer I paradoksalt nok hurtigt ud.

Vælg gerne en silikonebaseret glidecreme.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close