Top 3: Filmhistoriens klammeste svin

Caption fra Youtube.com

Det er naturligvis en subjektiv oplevelse, hvilke mænd der er klamme og hvilke der er RIGTIG klamme. Vi har sat os for at lave en liste over de tre klammeste svin i den nyere Hollywoodhistorie.

Kort sagt tre mænd i roller, som enhver kvinde (eller mand) vil gyse af gru over. Tre roller der så absolut ikke står øverst på ret mange menneskers 'Ku' godt-liste'.

Se bare her.

Dennis Hopper som Frank Booth i ‘Blue Velvet’

Ingen over og ingen ved siden af Dennis Hopper som den svært forstyrrede psykopat Frank Booth i David Lynchs mesterlige ’Blue Velvet. Hans moderkomplekser kombineret med blodtørst og aggressive adfærd og sprogbrug kompletteres af iltmasken. ’Don’t fucking look at me you fucking fucker!’.

Køb en fræk og billig julegave her

Peter Greene som Zed i ‘Pulp Fiction’

Få scener er blevet så ikoniske som i Tarantinos tidsforskudte mesterværk ’Pulp Fiction’, hvor Butch (Bruce Willis) efter hård kamp hos en pantelåner bliver taget til fange i kælderen fra helvede sammen med gangsterbosse Marcellus Wallace (Ving Rhames). Her ankommer sikkerhedvagten Zed.

Har du prøvet bondage?

Willem Dafoe som Bobby Peru i ’Vilde hjerter’

Willem Dafoe er i særklasse klam som den læspende småkriminelle Bobby Peru, der med en hånd om labre Laura Derns hals tvinger hende til at sige ’Fuck me’.

Efter sådan en omgang bør du nok nøjes med en god dildo

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close