Det frække3. januar 2017

Tinder: Her var de mest højreswipede navne i 2016

Se hvilke navne, der ofte blev swipet til højre på dating app’en Tinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tinder_utro_1.jpg
 Foto: All Over

Vi skal først og fremmest undskylde, at vi ikke ligger inde med data for de danske Tinder-brugere. Så du må endnu væbne dig med lidt tålmodighed, hvis du hedder Søren eller Sanne og er nysgerrig på dine scoringschancer her til lands.

Men den amerikanske dating-app har opgjort de mest populære navne blandt amerikanere for 2016, og det kan jo have en vis relevans for dig, der håber på at få en knald på den anden side af Atlanten. Ligeledes blev navne fra Australien, Brasilien, Tyskland, Colombia, Chile, Spanien, Frankrig, England, Indien, Korea, Mexico, Argentina, Polen, Rusland og Sverige opgjort i Tinder-statistikken.

Klik her og spar op til 70 procent på sexlegetøj og lingeri

Men altså, lad os holde os til amerikanerne. De har jo også lært os at drikke cola, spise burgere, gå med bikini og lytte til rock ’n roll.

De ti mest højreswipede pigenavne

1. Hannah
2. Emma
3. Lauren
4. Julia
5. Emily
6. Rachel
7. Samantha
8. Katie
9. Anna
10. Sara

[node:aller-related-content]

Der er bestemt nogle stykker, der også indehaves af danske kvinder med Anna, Emma og Sara som de sandsynligvis mest populære af slagsen. Og om det er, fordi vores landsmænd i bandet Lukas Graham har erobret de amerikanske hitlister, tør vi ikke udtale os om, men blot konstatere, at det allermest populære datingnavn i USA i 2016 var Lucas.

Køb Monogamy - det prisvindende erotiske brætspil til kun 198 kr.

De mest højreswipede drengenavne

  1. Lucas
  2. Ryan
  3. Matthew
  4. Nick
  5. Josh
  6. Brandon
  7. Justin
  8. Ben
  9. Adam
  10. Andrew

Sponsoreret indhold