Det frække14. december 2015

Tilbage på job efter julefrokostknaldet?

Det er ikke sjovt at være tilbage på arbejdspladsen, hvis du er kommet til at være utro til firmajulefrokosten i weekenden. Sexolog giver dig gode råd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/firmasex.jpg
 (Foto: All Over Press)

En ny uge er begyndt. Og ikke bare en hvilken som helst uge. For det er ugen, hvor du igen skal se dine kolleger i øjnene samt hende den søde pige fra receptionen, som du i et alkoholpåvirket anfald af lider kastede dig frådende over i kopirummet, efter I åbenlyst havde snavet foran flere kolleger.

Foruden utroskaben, hvis frygtede konsekvenser har martret dig hele weekenden, skal du nu også forholde dig til både hende genstanden for dine uansvarlige handlinger og til dine kollegers fordømmelse.

Men hvordan gør du det bedste muligt? Vi har bedt sexolog og parterapeut Vivi Hollænder om at give nogle gode råd.

Find masser af guides til alt det bedste sexudstyr på Sinful.dk.

Kollegerne:
- Først og fremmest. Hvem skylder du noget? Hvem skal du stå til regnskab for? Det er ikke dine kolleger. De skal bare blande sig udenom. Det er jo noget, der er foregået mellem dig og hende den søde nede fra receptionen. Hvis du opfører dig som en gentleman, så udbreder du dig ikke om det bagefter. Du medvirker ikke til sladderen, siger Vivi Hollænder og tilføjer.

- Det er jo sjældent, at nogen ligefrem har set, at man har knaldet. Men som udgangspunkt må man jo bare afvise, at noget skulle være sket. Benægt. Man må begrænse skaden. Lad være med at gå dybere ind i det. Lad være med at fortælle om, at hun var hurtig til at smide trusserne og var intimbarberet og så videre.

- Man kan aldrig stoppe sladderen, men man kan lade være med at bidrage til den.

Sinful.dk har masser af bud på, hvordan du kan få lidt bedre sjov på lagnet.

Personen du har været sammen med:
- Opfør dig som et anstændigt menneske. Tag eventuelt en snak med vedkommende i enrum. Få afklaret den situation. Har du været ulykkeligt forelsket i vedkommende og nu tror, at I skal starte forhold, eller er det bare noget, I begge vil glemme? Få alt på det rene. Mange af disse knald kommer nok i den sidste kategori.

- Mange ’laver strudsen’ og håber bare på, at den anden vil glemme det. Det er meget menneskeligt, men det er måske ikke særlig venligt over for den anden part, siger Vivi Hollænder.

[node:aller-related-content]

Partneren derhjemme:
- Man skal aldrig lyve, hvis man bliver spurgt. Løgnen er det værste i utroskab. Men lige så vigtigt: Man skal aldrig spørge, hvis man ikke vil høre sandheden. Hvis ikke man er blevet spurgt, skal man så drøne hjem og fortælle, hvad der er sket? Nej, lyder svaret fra sexologen.

Find masser inspiration til et spændende sexliv på Sinful.dk.

- Man skal overveje, hvorfor man gjorde det. Har man tænkt sig at gøre det igen? Finde ud af, hvad det handler om. Vidste du allerede på forhånd, om du var villig til at knalde udenom, da du gik hjemmefra? Sådan er det oftest.

- Og så gælder det om at sige det til sin ægtefælle, at man har lyst til det, før skaden er sket.

Men bliver man bare så stangstiv, at man ikke aner, hvad man laver, så er situationen en anden. Måske kan du dårligt nok huske, om du rent faktisk har knaldet en eller ej.

- Den æder man så selv, siger Vivi Hollænder. For den skade, det kan gøre, er langt større end det, knaldet var værd. Du vil gøre din partner så ulykkelig, for du vil aldrig kunne forklare, hvor lidt det betød.

Sponsoreret indhold