Det frække13. oktober 2015

VIDEO: Tidens frækkeste tendenser til mænd

Se gennemgangen her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/g27a2988.jpg
 Sinful.dk

Lyden af brummende vibratorer i alle mulige størrelser, former og farver, piske, der smælder, når de svirper gennem luften, og flotte film på storskærme med dæmpede støn – det er, hvad der møder øjet og øret på verdens største sexmesse Erofame i Hannover.

På messen får man et indblik i, hvad der rører sig af trends og tendenser inden for sexlegetøj. Her mødes forhandlere og producenter fra hele verden en gang om året og udveksler ideer, erfaringer og forhandler om det kommende års hits og trends på legetøjsfronten. Og i år er der fokus på mænd.

Der kommer mere og mere lækkert og eksklusivt legetøj til mænd – både til prostatamassage og andre onaniprodukter. Specielt de såkaldte Fleshlights – eller ”bolle-kopper”, som nogen kalder dem – er oppe i tiden. Og der gøres meget ud af, at de føles så naturtro som muligt, og at de er nemme, behagelige og, selvfølgelig, sexede at bruge.

Tenga har i mange år lavet onaniprodukter i et stilrent design, til at tilfredsstille manden. Sidste nye skud på stammen er ”Tenga Vacuum Controller”, der er en enhed som kan påsætte en Tenga Cup og den efterligner så suget som ved et blowjob. Et andet produkt, ”Travel Fleshlight GO”, er også en masturbator, nu i rejsestørrelse, så han altid kan have en ”frisk spiller” lige ved hånden, uanset om han er i Norge eller New York. Og LELO lancerede for et par uger siden to nye prostatamassage-apparater til mænd, nemlig Loki og Hugo, som allerede er et hit.

Kom med på messen i videoen herunder:

Så der er masser at komme efter dette efterår der nok skal bringe smilet frem på hans læber.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_340.png

Sponsoreret indhold