Det frække29. juli 2019

Testvindende sexlegetøj til dig

Er du typen, der kun køber de produkter, der bliver kåret til at være bedst i test, kan du godt glæde dig til at læse med. Vi har fundet 5 frække testvindere, der kan give dig røde kinder og vild stimulering på en og samme tid.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock.jpg
 (Foto: Shutterstock)

1. Fræk kanin, der stimulerer indvendigt og udvendigt

Sinfuls frække Rabbit Vibrator Original (sponsoreret link) blev af Ekstra Bladet kåret til at være den bedste Rabbit på markedet. Men de frække vibrationer i kaninørerne stimuleres klitoris indtil man rammer klimaks samtidig med, at roterende kugler inde i skaftet stimulerer G-punktet. Ikke en helt dårlig kombination, hvis du spørger os.

2. Realistisk onani til ham

Du har sikkert hørt om de populære Fleshlight produkter, der kan give manden følelsen af at bolle en ægte kvinde, samtidig med at udformningen på produktet ligner en overdimensioneret lommelygte. Fleshlight Flight Pilot (sponsoreret link) har vundet den prestigefyldte pris som årets “sexlegetøj til mænd”.

3. Erotisk brætspil til par

Monogamy (sponsoreret link) - ej at forveksle med Monopoly - er et frækt brætspil, der kan bruges til at lære ens partner endnu bedre at kende. Brætspillet er fyldt med frække spørgsmål, der kan give en et bedre indblik i ens partners frække fantasier. Jo længere man kommer ind i spillet, jo frækkere bliver udfordringerne. Det erotiske brætspil er tidligere blevet kåret til “Årets spil”.

4. Pirrende patron

Den ligner en patron, men den opfører sig meget mere eksplosivt! Den lille Rocks Off Klitoris Vibrator (Sponsoreret link) er med sine vilde vibrationer klar til at sende dig i orgasmehimlen. Brug den til at pirre rundt på hele kroppen. Både på ham og hende. Med de forskellige vibrationsmønstre bliver du sendt direkte i ekstase. Bulletten har vundet flere tests hos blandt andet Ekstra Bladet og Side6.

5. Pulserende lydbølger til glædesknappen

Er du til pirrende stimulering af klitoris, kan du med LELO Sona Cruise (sponsoreret link) opnå dybe, konstante klitorisorgasmer. Den har 8 pirrende niveauer af berøringsfrie lydbølger plus cruise control, der kan give dig orgasmer på en helt ny måde. Den lækre klitoris stimulator har vundet priser for sit stilede design, der gør, at man nærmest har lyst til at have den liggende fremme derhjemme.

Sponsoreret indhold