Det frække28. december 2015

Stor guide: Tænd ham på 12 måder

Vi har fundet 12 måder hvorpå du kan tænde din partner, og han vil uden tvivl være super begejstret!
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/s%C3%A5dan-t%C3%A6nder-du-ham.jpg
 Skrevet af: Natascha Gracia - Foto: Shutterstock

Man kan hurtigt komme til at sidde fast i vanerne, så hvorfor ikke prøve noget nyt og sjovt som en overraskelse til din mand?

12 frække måder du kan tænde ham på

Læs kontaktannoncer på nettet
Det er lidt ligesom erotiske bøger, men det er online, nemt og hurtigere at læse. Her har vi kvinder, der søger mænd og mænd, som søger kvinder – i alle grader og på alle niveauer. Og det er helt op til dig, hvad du har det godt med og tænder på. Oplev øget lyst, når du læser de små erotiske notitser, eller læs dem højt for din partner til fælles fornøjelse.

Gå i bad med en hvid t-shirt
Hvis du har lyst til at prøve følelsen af, at være lidt pornoagtig - men alligevel sexet, så kan du tænde din partner max ved at gå i bad med en hvid t-shirt eller stropbluse. Det vil pirre ham som bare pokker, husk dog at fjern bh'en inden.

Find andre sexede kostumer, som du kan bruge til at tænde manden derhjemme...

Perlehalskæde med creme
Glidecreme og perlehalskæder er en fantastisk kombination! Perlerne skal være smurt ind i en tilpas mængde glidecreme, og så kan du bruge den til at give ham et ekstraordinært handjob. Hvis han synes det er fantastisk, så kan det være I skal tage det næste skridt og bestille lidt sexlegetøj, som kan gøre det ekstra sjovt!

Find alt det bedste udstyr til at give ham en dejlig "spiller" på Sinful.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/lick-this-app-blowjob-guide.jpg
 Skrevet af: Natascha Gracia - Foto: Shutterstock

Send ham et billede af din mund
Send din kæreste et billede af din mund. Og derefter en sms, hvor du fortæller ham, hvad du vil gøre med den, når han kommer hjem. Og hvis du vil gøre legen endnu frækkere, så behøver du bestemt ikke at holde dig til munden – enhver kropsdel, du lyster, vil fungere.

Flash for ham
Varme bryster til morgenmaden? Giv ham en oplevelse, som vil hænge ved det meste af dagen. Lige når han står med det ene ben ud af døren, trækker du op i natkjolen og giver ham et syn for guderne. Overraskelsen vil have sin virkning. Og er han mere til balder end bryster? Så moon ham, når han går forbi vinduet.

Leg med hans hår
Du behøver hverken væren nøgen eller befinde dig i et soveværelse for at være flirtende. Kan du huske, når din mor sagde ”den man tugter, elsker man”, når drengene hev dig i fletningerne som barn? Ty til den gamle barneleg og flirt med din elskede, hvor som helst, og når som helst, ved at nusse for hans hårpragt.

Halskæde af slik
Pryd din hals med en halskæde af søde sager, og tag den på i seng! Eller hav den om din ankel, dit håndled, dine hofter, eller hvor du nu måtte have lyst til, at han bider den af dig igen. Dyrk legesygheden og lad ham guffe løs af dig. Lad vingummier passere fra hans mund ind i din, og lad ham til sidst slikke dig helt ren for sukkerklister.

Find masser af inspiration til et sjovt og spændende sexliv hos Sinful.

Spas med bolden
Har du en af de smarte bolde der skulle være så gode fitness redskaber, men som bare ligger i skabet og samler støv? Hiv den frem igen, og udnyt den til at få super sjov sex! Lidt ekstra bounce og fleksibilitet kan gøre avancerede sexstillinger mulige og give helt nye dimensioner til de normale stillinger. Det er en brandvarm anbefaling herfra.

Vær nøgen i hjemmet
Et klassisk Eva kostume vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed fra din partner, også selvom du er i gang med opvasken. Prøv at smid tøjet når I er alene hjemme, og gør det komfortabelt for dig selv. Hvis du ikke er helt vild med tanken kan du også starte ud med undertøj, det kan absolut også have en stærkt effekt.

Se filmen '9 ½ uge'
Hvad der starter med at ligne en hyggelig filmaften på sofaen, kan hurtigt udvikle sig i en mere sexet retning. Sæt en film med høj erotikfaktor på dvd’en og se, hvad der sker. '9 ½ uge' er en klassiker, og kemien mellem Mickey Rourke og Kim Basinger slår aldrig fejl. Det er frækt at se på, og der er masser af film i den dur. Har du f.eks. set The Other Boleyn girl, Atonement, The Notebook, Betty Blue eller Tilværelsens ulidelige lethed? Hvis ikke, så få gang i Netflix, Blockbuster eller din private filmpusher.

Køb undertøj til ham
Frække trusser virker også på mænd. Undgå de sædvanlige boxershorts, og gå i stedet efter noget i silke eller satin, som sidder til. Alt, hvad der er anderledes, end hvad han plejer at gå med. Bed ham om at gå model for dig i det, og husk at fortælle ham, hvor fræk han ser ud (og hvor meget du glæder dig til at pille det af ham igen).

Sponsoreret indhold