Det frække8. maj 2009

Susan K: Viser det hele

Det måtte jo ske – se de frække billeder her
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/susank-nogen2-jpg.jpg

Når man er blevet kendt via et realityprogram og ønsker lidt mere end de sædvanlige 15 minutters berømmelse, gælder det om at smede, mens jernet er varmt.

Det har Susan Kirstine Nielsen - bedre kendt som Susan K - om nogen formået siden deltagelsen i
"Paradise Hotel" sidste år.

Nu slår hun sig så løs igen. Denne gang i det erotiske herremagasin Tidens Mand, hvor hun både pryder forsiden med blottet barm, men også huserer på hele seks afklædte sider inde i bladet.

- Når man som jeg er 35 år og endnu ikke har nogen rynker eller appelsinhud, gælder det om at blive fotograferet, mens man kan, siger Susan K til SE og HØR.

Grænsen går ved at sprede benene

Hun smed ikke tøjet for at tjene en ekstra skilling oven i lønnen fra københavnercafeen Kraznapolsky, hvor hun arbejder til hverdag.
- Jeg fik vist kun omkring 5000 kroner for at stille op. Og man får ikke mere i posen, selv om man smider toppen. Men det gør jeg i øvrigt gerne. Grænsen går ved at sprede ben. Det vil jeg gerne gemme til en kommende kæreste, kvidrer blondinen, som understreger, at hun leder med lys og lygte efter en af slagsen.

- Jeg vil gerne have en kæreste nu. Jeg kan sagtens holde mig til én fyr - det har jeg prøvet før i tre år. Men jeg vil altså også have en, som kan holde sig til mig.

Læs mere om den blonde frækkert i ugens SE og HØR.

Sponsoreret indhold