Størst risiko for at han er utro med hende her

Foto: All Over

Hvis din største frygt er, at din mand er utro, så skal du hurtigst muligt sørge for, at børnene næste gang bliver passet af en bedstemor eller måske en ung mand.

For ligesom det var tilfældet for den britiske charmør Jude Law, så er barnepigen den farligste at have gående i nærheden af ægtemanden.

Ikke blot viser hun omsorg over for hans barn, men hun er ofte og en ung og måske sprød kvinde, der kunne risikere at falde for hans erfaring og interesse.

Vær mere sexet end barnepigen i dette lingeri

En nylig undersøgelse foretaget blandt 700 gifte mænd af utroskabssitet IllicitEncounters.com viser således, at knap halvdelen af mændene havde været utro med en kvinde, der var tæt på hjemmet. Og af disse indrømmede hver fjerde af mændene, at de havde været sammen med barnepigen.

- En affære kan somme tider passe bedre ind, når det er tæt på hjemmet. Mens det kan virke sværere at skjule i forhold til at blive opdaget af ægtefællen, så er det også meget lettere at falde for en, du allerede kender, siger talsmand for IllicitEncounters.com til den britiske avis Daily Star.

Drop ham og køb i stedet en lækker dildo, der altid leverer varen

- Det er også meget lettere at organisere, da barnepigen ofte besøger huset og formentlig bor tæt på, siger talsmanden og tilføjer, at konen næppe vil være så mistænksom, når hendes beskeder dukker op på hans mobil, da man har en gyldig grund til at tale med hende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close