Sprængfarlige bomber

Sheyla Hersey bruger hvad der svarer til en J-skål

Sheyla Hersey bruger hvad der svarer til en J-skål

Foto:All over

Sheyla Hersey har været igennem hele 9 brystoperationer. Hver eneste gang har hun fået fyldt mere silikone i sine svulmende fortrin. Nu har hun alt i alt 3,7 liter silikone pumpet ind i sine kæmpe kasser.

De er faktisk blevet så store nu, at hende kæreste har bedt hende om at få suget noget ud igen. Det nægtede hun - ja, og så skred han sgu.

Nu sidder den 28-årige kvinde ganske alene tilbage - eller så alene, man nu kan blive med 2 sådanne gigantiske følgesvende.

Ikke engang de amerikanske plastikkirurger vil røre ved hende, for ifølge amerikansk lov har hun ramt loftet for, hvor meget silikone man må fylde ind i ballonerne.

Derfor har den mere end bristefærdige kvinde søgt tilflugt i sit hjemland Brasilien, hvor de ikke har slige fine fornemmelser. Her må man proppe en Audi, et flygel og et dige af sandsække ind i barmen, hvis man kan finde plads, og det får Sheyla Hershey til at smile bredt.

Ifølge oplysningerne hedder hendes brystmål en 34KKK, men det danske bh-register går kun til en J-skål.

Uanset hvad, er hendes bryster giga-kolo-enorm-monsteragtigt store. Faktisk har hun vundet den brasilianske udgave af Guinness-rekordbogen og har nu papir på, hun har verdens største, kunstige bryster. Fedt.

Eller hvad?

Se flere billeder af Sheyla. Klik på fotoet herunder for at komme til galleriet.

undefinedGalleri Kæmpe kasser undefined


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close