Sommertændt? Få mere ud af den frække årstid

Det er ikke et ukendt fænomen, at de fleste bliver mere liderlige, når sommervarmen kommer ind over os. Du kan sikkert også selv nikke genkendende til netop den kendsgerning og ved, hvor frustrerende det er, hvis du ikke kan tilfredsstille trangen til fulde. 

Vi giver dig derfor nogle tips til, hvordan du bedst imødekommer din sommer liderlighed, hvad end du er med eller uden partner. 

Få fuldt udbytte af din partners liderlighed 

Når nu din sexlyst bliver påvirket af de varme temperaturer, er der stor sandsynlighed for, at din partners også gør. Det er derfor et oplagt tidspunkt at eksperimentere og tage jeres samleje til helt nye højder. 

Sinful Deluxe Magic Wand

I kan blandt andet prøve Sinful Deluxe Magic Wand, som er det perfekte sexlegetøj til par. Den kraftige vibrator kan nemlig meget mere end bare at stimulere kvindens klitoris. Den er perfekt til fræk par massage, der kan gøre begge parter endnu mere opstemte og skabe en fuldendt fræk aften. 

Lovense Lush

Der findes også den populære parvibrator Lovense Lush, som med sin tilhørende app kan bruges af par, selv hvis I er flere 100 km fra hinanden. Vibratoren indsættes i vagina, hvorfra vibrationernes styrke og mønster styres af en partner. Det skaber en intens og pirrende følelse, som kan gøre jer begge helt vilde i varmen. 

Sådan opnår du klimaks uden en partner

Det er ikke kun folk, som har en partner, der oplever den velkendte sommerliderlighed. Singler bliver påvirket i lige så stor grad. Der er heldigvis ingen grund til bekymring, da du overhovedet ikke behøver en partner for at opnå en intens og fuldendt orgasme. 

Womanizer Premium

Hvis du er kvinde, kan du med fordel prøve den anerkendte Womanizer Premium. Det er en klitoris stimulator, som med sin verdenskendte lufttryksteknologi med pulserende trykbølger, kan give dig en uforglemmelig og kraftig orgasme.

Sexlegetøjsshoppen Sinful kører endda en kampagne indtil d. 12/6, hvor du får en gratis ROMP Wand Vibrator med, når du køber den effektive Womanizer Premium. 

Mr. Membr Climax

Du skal heller ikke snydes, hvis du er en single mand, som gerne vil have lidt mere ud af din onanisession.

Her er Mr. Membr Climax din bedste ven. Det er en masturbator med et lækkert design og blødt indvendigt sleeve. De nubrede detaljer inde i sleeven, kan give dig en intens orgasme, som ikke kan sammenlignes med noget, du har prøvet før. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close