Det frække 1. august 2011

Solstrålen

Den labre larve har givet masser af mænd et smil på læben i årevis

Solstrålen

Du har med garanti set hende før. Smukke Sol Quito er her, der og alle vegne, og den 37-årige babe giver den gerne i rollen som både statist, sangerinde, TV-sild og aldeles veldrejet model.

- Privat er jeg ikke engang så meget for at være i bikini på stranden, men som model er jeg med på det meste, selv om jeg altså ikke siger ja til hvad som helst, forklarer Sol.

Sol hverken ryger eller drikker, men hun gør ikke det store for at pleje figuren, men fik i sin tid ekstra 350 milliliter i hvert bryst, fordi hun havde tabt sig voldsomt.

Privat er Sol også en ganske driftig dame, så selv om kroppen måske ikke ligner en 37-årigs, passer erfaringerne mere end rigeligt til hendes alder.

Sol har haft restaurant i både Aalborg og Spanien. Nu knokler hun hårdt som blæksprutte i Fresh Fitness, og som selvstændig med negleklinikken Nailfix på Frederiksberg.

Mændene derude må desværre nøjes med billederne. Sol er lykkelig for sin ti år ældre kæreste, som hun efterhånden har været sammen med i fire år. Parret fandt hinanden på dating.dk og bor i dag sammen.

- Ham vil jeg giftes med. Han skal bare lige fri, griner hun.

Sponsoreret indhold