Det frække2. maj 2016

Smid bukserne - det er din pligt

Det lyder næsten som debutsangen for en tidligere kendt, dansk poprock-duo eller et modspil til kampagnen, Smid tøjet, Danmark. Det er ingen af delene. Det er en mere eller mindre kendt international mærkedag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mand_boksershorts.jpg
 Foto: All Over

”Ved Du Hvad Hun Sagde? Hun sagde Tag bukserne af!!!” Sang Rollo & King i deres debutsang i 2000. Samme år startede det salgsfremmende startskud på en gammel, humoristisk tradition. En tradition som var startet af en campus-klub på University of Texas i Austin.

No pants day i Danmark
Indslaget gik i al sin enkelhed ud på at droppe bukserne den første fredag i maj, som et slags humoristisk stunt i anledning af at semestret var slut.

Hvornår No pants day kom til Danmark skal vi ikke gisne om, og den er stadig lidt for ukendt endnu til at vi tør kalde den for en national mærkedag. Men det skal man ikke kimse ad. For selvom du ikke lige har afsluttet et semester, kan du stadig deltage i No pants day. Det praktiseres faktisk på en række arbejdspladser, skoler og andre steder allerede.

Er du frisk?
I år er det den 6. maj, og selvom vejrudsigten måske nok lover sol, så er 15 danske sommergrader ikke overvældende tillokkende for bare ben. Men skulle du alligevel trodse vind, vejr og sund fornuft, så tag i det mindste noget smukt på. Noget som du vil føle dig som en skønhedsdronning i, og noget som vil få din mandlige kollegaer til at spærre øjnene op. For sådan en dag må det være lovligt at tjekke kollegaens numse ud. Du kan jo bare gøre gengæld, for han har jo heller ikke bukser på.

Så sørg for at de fine trusser med blonder og flæser og flotte farver er rene og nystrøget til den 6. maj.

Mangler du et par egnede trusser, kan du finde et stort udvalg på Sexshop.dk.

Mangler du inspiration kan du se hvad Bitten fra Sexshop.dk kan anbefale i videoen herunder.

Bitten fra Sexshop.dk giver gode ideer til hvad du skal tage på til No pants day den 6. maj.

Til ham
Synes du også din kæreste skal være pænt – og anstændigt – klædt på til No pants day så gem alle hans gamle, lasede boxershorts og g-strengene med elefantsnabler og bevægelige øjne. Hvis han skal være blandt for mange flotte, unge piger, så lad de sexede ryge samme vej.

Mangler han et par egnede underbukser du kan være ham bekendt i, så kan du finde et assorteret udvalg af undertøj til ham her.

Vi glæder os til at se jer over hele landet på No pants day 6. maj.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold