Det frække31. juli 2016

Slik er sundt

Ja, netop. Det er sundt at slikke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_frugt_2.jpg
 Foto: All Over

Forskning har vist, at det er sundt for både dig og din partner, at du giver ham et blowjob.

Men det er faktisk også godt for dit helbred, at han slikker dig. Er du én af de mange kvinder, der ikke kan få taget hul på det dér med, at han skal ligge dernede mellem dine ben, så læs med her!

For det er som regel ikke mændene, der har noget imod at slikke os kvinder. Men til gengæld er der mange kvinder, der ikke lader ham gøre det. For tænk hvis nu jeg lugter eller smager grimt!

Bitten fra Sexshop.dk viser og fortæller dig om nogle af de tungeattrapper, du kan anskaffe dig, hvis du gerne vil øve dig, inden du lader din partner komme til.

Du kan læse mere efter videoen, om hvorfor det er godt for dit helbred at lade ham slikke, og hvordan du kommer ud over barrieren og tager imod hans tunge med åbne skamlæber.

God hygiejne

Det giver sig selv, at du ikke kan gå på kompromis med hygiejnen. Hvis du vil sikre dig, at du ikke lugter eller smager grimt, må du sørge for, at du er ren på de ydre kønsorganer – kun de ydre, du skal altså ikke i gang med udskylning af skeden eller noget andet. Den holder sig selv ren. Men giv alle flapper og revner en omgang.

[node:aller-related-content]

Det er ikke nok, at du var i bad i morges. Det skal helst være lige inden, så du kan føle dig helt tryg. Strø evt. lidt pudder på dine intime områder. Pudderet dufter og smager sødt, samtidig med at det giver dig en prikkende fornemmelse.

Slap dog af!

Den prikkende fornemmelse får dig til at blive endnu mere liderlig og glemme tid og sted, så du bedre kan slappe af.

En anden måde du kan komme til at slappe af på, er ved at bede ham om ikke lige at fare til fileten, men kysse dig over det hele først, flere gange. Altså på munden, halsen, brystet, maven, lårene osv. Når først du er godt ophidset, kan han så småt begynde sig at nærme den hellige gral.

Bed ham puste på den først – blidt naturligvis, han skal jo ikke lave gennemtræk – og derefter kysse og slikke. Når først han er gået i gang med at slikke hele alfabetet, så skal han ikke tage fra A-Å i et hug. Han må gerne stadig kysse maven, brystet, munden osv. indimellem.

Han behøver heller ikke ligge mellem dine ben. Han kan sagtens ligge omvendt ved siden af dig – f.eks. på knæ, så har du også adgang til at røre ved ham, uden det behøver at være en decideret 69’er.

Godt for dit mentale helbred

Har du svært ved at snakke med ham om det, så vis ham dette indlæg. Han er garanteret med på den. Desuden er den intimitet, det giver med til at forebygge eller reducere stress og depression, og den uundgåelige orgasme får kroppen til at frigive oxytocin og andre endorfiner, der kan have forebyggende virkning på kræft og hjertesygdomme.

Kan han ikke følge dig helt til dørs, så få hjælp af en oralsex-stimulator, som han kan bruge på dig. Så skal du nok komme helt i mål.

Sponsoreret indhold