Det frække8. juli 2022

Skulle giftes for 12. gang: Hun er afhængig af... ægteskaber

Monette Dias er besat af romantik
Monette Dias er skuffet over, at bryllup nummer 12 er aflyst.
Monette Dias er skuffet over, at bryllup nummer 12 er aflyst.
 FOTO_ TLC/DISCOVERY

Man kan være afhængig af mange ting: De slemme er selvfølgelig alkohol og stoffer, som smadrer både krop og sjæl.

Så er der den knap så alvorlige, men dog alligevel irriterende hverdagstrang til chokolade, tiktok og en hurtig spiller.

Og så er der den bizarre form for afhængighed, som 52-årige Monette Diaz fra USA tilsyneladende lider af:

Ægteskaber.

Spar 60 procent på nyt sexlegetøj i Sinfuls store sommerudsalg

Aflyst

Jeps, indretningsarkitekten har været gift hele 11 gange og stod foran sit 12. bryllup, da gommen aflyste hele affæren.

Selv om det anselige antal giftermål kunne antyde, at det snarere er bryllupper, som Dias er afhængig af, afslører hun sine intime hemmeligheder i programmet ‘Addicted to Marriage’ fra TLC.

Efter et skænderi med sin forlovede John jamrer hun:

- Endnu en fiasko er virkeligt smertefuldt for mig, især fordi jeg i dette forhold prøvede hårdt.

En fræk legetøjsbox fra Sinful holder skilsmissen fra døren

Eneste ene

Dias’ søster Marcie optræder også i programmet, hvor det fremgår, at hun ikke var bekymret over Monette efter de første par ægteskaber. Men Marcie, der selv har været gift i 38 år, frygter dog, at søsteren efter 11 skilsmisser aldrig vil finde Den Eneste ene eller blot den rette.

Dias erkender, at hun altid har været vild med drenge og mænd og bryllupper, og at ægteskabet fremstår som en filmfantasi for hende.

- Jeg har altid fantaseret om, hvordan mit bryllup skulle være, hvordan min mand skulle være. Og jeg er helt sikkert forelsket i at være forelsket, siger Dias.

- Det, jeg elsker ved ægteskabet er, at der er, hvad jeg altid har troet, man skulle have. At det er meningen, at man skal have en mand. Så i min film er det, hvad har har haft. Og når det ikke fungerer, finder jeg en anden mand til at spille rollen i den film.

Se indad

Noget kunne tyde på, at Monette i nogen grad bør kigge indad, hvis hun skal gøre sig håb om at gifte sig en sidste afgørende gang. John giver hende i hvert fald denne bredside:

- Indtil du har erkendt, hvad du gør og hvad din rolle er i dette mislykkede parforhold, får aldrig et godt forhold. Du får ikke en sundt forhold med al din manipulation. Jeg er træt, jeg gider ikke det spil!

Scenen slutter med, at Dias forlader rummet for at passe sine børnebørn. Monette Dias holder dog drømmen om et bedre forhold i live:

- Jeg har tænkt mig at holde fast i håbet om at få et godt ægteskab.

Frækt undertøj booster det fælles sexliv

Sponsoreret indhold