Det frække15. august 2016

Sexstillinger: Se hvilke dele af kroppen du træner

Se hvilke sexstilinger, der giver dig den bedste motion
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pige_oeverst_1.jpg
 Foto: All Over

Vi har før skrevet, hvordan man kan fyre masser af kalorier af ved at give et godt blowjob.

Men det er naturligvis så langt fra den sexstilling, der giver dig den bedste motion. Og i anledning af OL har det britiske onlineapotek Dr Felix således lavet en lille guide til de sexstillinger, hvor du fyrer fleste kalorier af.

Der er med andre ord al mulig grund til at droppe sofasporten foran fjerneren og i stedet bruge sofaen til noget mere fornuftigt.

Vidste du for eksempel, at 100 meter sprint er at sidestille med 2,5 minutters sex i missionærstillingen? Der går ikke lang tid med nogle af delene, men lidt har jo også ret.

Desuden giver netop denne stilling dig også smukkere hofter, baller og ben.

Fremhæv din talje med en sexet corsage

Oralsex er - foruden rart - også en fornuftig beskæftigelse ud fra et kropsligt synspunkt. Således giver 20 minutters slikkeri samme kalorieforbrug som 100 meters svømning.

Særlig god er den omvendte cowgirl. Sid på ham i 25 minutter, og du styrker dine arme, ryg, ben, hofter og ben på en gang. Det svarer til et kvarter i romaskinen.

Vis ham din lækre bagdel i lækkert lingeri

https://imgix.seoghoer.dk/bedroom-olympics-infographic-607129.jpg

I skemaet ovenfor kan du se, hvad netop dine favoritstillinger svarer til i OL-dicipliner, og hvilke dele af kroppen der bliver styrket, når du fornøjer dig på den absolut bedste måde.

Forskeren Tamsin Nicholson fra Dr Felix siger om diagrammet, at 'skemaet kan hjælpe dig med at opnå OL-atleternes fantastiske fysik'.

Sponsoreret indhold