Sexolog: Så mange orgasmer skal du have om ugen

Foto: All Over

Du ved det jo godt. En god orgasme giver ikke blot din krop mere ro og velbehag. Den giver også et enormt boost til dit humør.

Men hvor ofte bør en kvinde egentlig få orgasmer, før det er en sundhedsmæssig bonus for både krop og sjæl?

Ifølge sexolog, fysioterapeut og meditationslærer Andrea Pennington fra Detroit er tallet for kvinder ’mindst tre om ugen’.

I tv-programmet ’This Morning’ lød den klare anbefaling således:

- Kvinder burde få tre orgasmer om ugen som et minimum. Fordelene er utallige. Det afhjælper stress, depressioner og angst, det gør os sødere, og det er hjælper mod smerter.

En Magic Wand giver dig de bedste orgasmer

Hun mener, at manger kvinder nedprioriterer de store helkropsorgasmer, fordi de er for stressede. 90 procent af orgasmen forgår nemlig i hovedet. Det betyder, at for meget fokus på alle de ting, kvinder ofte bekymrer sig om, er med til at ødelægge hendes evne til at få orgasme under sex.

- Hun er nødt til at være mentalt tændt. Hvis hun tænker på alt det, hun ikke nåede i dag, eller hvad børnene skal spise i morgen, eller hvordan hun ser ud og dufter og smager, så bliver det meget sværere, siger Andrea Pennington, der selv kan opnå orgasme helt uden at blive rørt eller røre sig selv.

Hun erkender dog, at også andre ting kan spille ind på en kvindens udeblevne orgasmer.

- Det kan også være diabetes eller højt blodtryk. Normalt er hormoner årsagen til, at du ikke kan komme, hvis du prøver. Kroppen mister testosteron, efterhånden som vi bliver ældre – men er det ikke hormoner, så få tjekket blodtrykket.

Prøv en Rabbit-vibrator som kendt fra Sex and the City

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close