Det frække19. marts 2016

Sexlegetøj på en ny måde: Hvad kan det ellers bruges til?

Kender du det at du har købt en masse dyrt sexlegetøj som du måske ikke kan lide alligevel eller bare ikke får brugt. Spild af penge? Næ nej. Læs med her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexy_glasses_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Vi giver dig nemlig en guide til genbrug eller alternativ brug af sexlegetøj. Se videoen med Bitten fra Sexshop.dk, der viser nogle eksempler på, hvordan du også kan bruge sit sexlegetøj og læs videre efter videoen og få flere eksempler på, hvordan du kan give dit sexlegetøj nyt liv.

Alle ved, at man kan ty til andre midler hvis man ikke har et stykke sexlegetøj ved hånden. En banan kan fungere som dildo og en elektrisk tandbørste som klitorisstimulator. Men har du tænkt over at dit sexlegetøj omvendt mange gange kan fungere som fikse, praktiske og holdbare løsninger og alternativer i hverdagen?

Find alt det bedste sexlegetøj hos Sexshop.dk

Dildo-dingenoter og buttplugs i køkkenskuffen
En dildo kan bruges til mange flere ting end du lige tror. Du kan f.eks. undgå mærker og huller i væggene ved at bruge din dildo som dørstopper!

Dildoer er typisk lavet i gummi eller silikone som udgør gode støddæmpere. Hvis din dildo har en sugekop i bunden, er det desuden nemt at sætte denne fast på gulv eller fodliste.

Her kan du få en alternativ dørstopper!

Du kan også bruge dildoer til at indrette din lejlighed med lidt ekstra personlighed. Hvorfor ikke bruge en dildo som toiletpapirsholder eller sætte dildoer op i stedet for knager? – dog skal der nok ikke hænge noget af nævneværdig vægt på dem, men et tørklæde eller to kan sagtens.

Du behøver ikke stoppe ved lejligheden. Skift f.eks. din gearstangsknop i bilen ud med en dildo. Det kan have flere fordele.

Køkkenskuffen er måske ikke det mest naturlige opbevare sin buttplug. Ikke desto mindre er der mange gode argumenter for hvorfor den burde have en fast plads blandt grydeskeerne og hvidløgspresseren. En buttplug er en praktisk vinprop! Mange buttplugs fås i silikone eller lignende materialer, som når den bruges til vinprop, er lufttætte og dermed holder vinen frisk.

Hold også dig selv frisk og stram for neden med et par bækkenbundskugler

En buttplug er også glimrende som citruspresser! Brug din buttplug som almindelig håndholdt citruspresser eller hvis du har en buttplug med sugekop i bunden, kan du fugte sugekoppen og sætte din buttplug fast i bunden af en skål. Husk endelig at vaske din buttplug før brug! Vi ønsker smagen af citrus – ikke din trus’.

[node:aller-related-content]

Brystklemme-brillesnore og bækkenbunds-bolde
Brystklemmer er stærke og kan holde til en hel del. F.eks. dine briller! Brystklemmer er designede til at klemme godt fast, men uden at gøre skade, hvorfor klemmerne oftest er betrukket med silikone eller lignende materiale. Derfor kan du med fordel bruge dem som brillesnor da de holder på brillerne og ikke skader stellet.

Køb en anderledes brillesnor her!

Brystklemmer kan også bruges som en sjov og anderledes del af din indretning. Brug f.eks. brystklemmer til at hænge fotografier op på en ny måde eller som en praktisk løsning på opslagstavlen.

Har du lagt mærke til at legetøj til hunde ofte associeres med noget andet og frækt? Sådan er det også den anden vej rundt. Efterhånden ligner sexlegetøj og hundelegetøj hinanden så meget at folk ikke længere kan kende forskel. Sommetider er den eneste forskel også udelukkende brugen. Derfor kan en dobbeltdildo eller gagballs være det perfekte legetøj til din hund!

Find masser af nyttige (og frydelige) ting til hjemmet på Sexshop.dk

Meget sexlegetøj er fremstillet i slidstærke materialer og kommer måske endda med en rem eller lignende, så disse kan bruges som et sjovt kastelegetøj.

Nyt (sex)legetøj til din hund? Prøv denne her!

Hvis du vil undgå unødig opmærksomhed i hundeparken, bør du måske undgå kugler med glimmer, vibration osv. Det kunne på den anden side også være en alternativ måde at møde nye mennesker på – det handler bare om at tænke anderledes!

Sponsoreret indhold