Det frække23. november 2020

Sexjulekalendere er et kæmpe hit

Nu kan du gøre december til årets frækkeste måned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/topbillede.jpeg

Er du også blevet træt af julekalendere med chokolade, lakrids eller spiritus, så har du det måske ligesom mange andre danskere. Eller sådan kunne det i hvert fald se ud.

Den erotiske webshop, Sinful.dk, har i hvert fald, igen i år, set en kæmpe interesse for deres frække sexjulekalendere til par - og det forstår man egentlig godt!

Hvem ville i sin vildeste fantasi også sige nej til en hel december fyldt med overraskelser, frække lege og masser af hed sex?

Men hvad får du med i sådan en sexjulekalender? Det har vi kigget lidt nærmere på!

Sinful Classic Julekalender 2020

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_classic_julekalender_2020_1.jpg

Den bliver kaldt ‘årets frækkeste julekalender’ og det er bestemt ikke uden grund. I denne lækre sexjulekalender får man 24 populære produkter til kvinder, mænd og par, som har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. Indholdet byder på masser af vibrerende sexlegetøj, accessories til forførende forspil og lidt frække produkter til blide bondagelege. Alt det får du og din partner til kun 795 kroner, mens værdien af indholdet er på hele 2.300 kroner.

Køb Sinful Classic Julekalender inden den bliver udsolgt

Sinful Deluxe Julekalender 2020

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_deluxe_julekalender_2020_2.jpg

Hvis det skal være lidt frækkere, så er det uden tvivl Deluxe-modellen, som du skal vælge. Her får du og din partner nemlig 24 populære luksusprodukter, som også byder på eksklusivt sexlegetøj, accessories til forførende forspil og produkter til blide bondagelege. Denne model er til de par, der har erfaring med sexlegetøj i forvejen, eller som købte Classic-udgaven sidste år. Indholdet i denne sexjulekalender er nemlig lige en tand frækkere og har en værdi af hele 3.700 kroner, mens prisen kun er på 1.295 kroner.

Få en frækkere jul med denne Deluxe Julekalender

Sinful Advent Julekalender 2020

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_advent_julekalender_2020_1.jpg

Som noget helt nyt, har Sinful lanceret en julekalender, der kun har fire låger. Den splinternye advent julekalender indeholder udvalgte stykker sexlegetøj, som giver jer muligheden for at lege og udforske hinanden på nye måder. Selvom der kun er fire låger, så gemmer denne sexjulekalender faktisk på hele 10 produkter. Derudover får I en gratis orgasme gel og en massageolie fra det danske økologiske brand Kaerlig. Advent julekalenderen har en værdi af hele 2.100 kroner, mens koster kun 955 kroner.

Køb Advent Julekalenderen inden første søndag i advent

Sponsoreret indhold