Det frække5. februar 2014

Sexbomben Stine

Denne uges SE og HØR-pige tænder på noget helt specielt

Sexbomben StineMåske har du nydt synet af 23-årige Stine Christiansen før. Hun ser nemlig så forrygende ud, at det ikke er første gang, hun pynter som SE og HØR-pige.

Men måske kan du alligevel ikke helt kende den topfrække tøs, for tidligere havde hun kort, rødt hår, en del færre tatoveringer og noget mindre bryster.

Se flere frække piger her
Og den kåde Kastrup-pige vejer da også tre kilo mere end før, nålen på vægten peger nu på 55. Om de alle sidder i det imponerende frontparti, eller om det er muskler, er ikke til at sige, for sexede Stine bruger sin fritid på fitness.

Uanset hvad pynter hver eneste gram på frækkertens veldrejede 165 centimeter høje krop. Ja, den labre amagerkaner kunne tage mange kilo på uden det ville pynte mindre på hendes flotte former.

Se hvilket sexlegetøj, der passer til dig på q.dk

Når den brandlækre brunette ikke gir den gas i fitnesscenteret, bruger hun tiden på sit job som model og makeupartist, men der er alligevel også tid til en heldig fyr.

Desværre for alle mænd derude ved Stine allerede hvem, det er. For hun har en kæreste at dele lagner og dertilhørende aktiviteter med.

Læs mere om Stine og se hvad, hun tænder på her

Sponsoreret indhold