Det frække14. juli 2016

Sex starter i køkkenet

Derfor går vejen til partneren gennem maven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/madsex1.jpg
 Foto: All Over

Vejen til en mands hjerte går igennem hans mave, siges det. Og vejen til hans hjerne går igennem hans pik – det siges i hvert fald, at mænd i mange tilfælde tænker med den. Så hvis du vil lægge op til den helt store omgang, hvorfor så ikke starte i køkkenet?

Prøv at tilberede noget lækker mad, der får hans sexbarometer til at stige adskillelige grader. Du kender din partner, og ved hvad han kan lide, men det du serverer, må også godt indeholde afrodisiakum (afrodisiakum gør ham liderlig), og prøv også at servere det på en ophidsende måde.

Du kan i videoen herunder se og høre Bitten fra Sexshop.dk fortælle om, hvordan du kan tænde din partner ved at forme og servere maden frækt. Bagefter kan du læse mere om afrodisiakum, og hvordan du kan få det ind i maden.

Videotekst: Sådan tænder du gnisten i ham med en sexet servering.

Godmorgen, min skat

Start fra morgenstunden med et lækkert spejlæg krydret med spicy, hakket chili (der er afrodisiakum i chili) og bacon – hvilken mand kan ikke lide bacon? Det er samtidig et proteinrigt måltid at starte dagen på, så det giver ham masser af energi. Dit eget spejlæg kan du evt. lave i en fræk facon – f.eks. en penis – og kæle lystent og sigende for det med din gaffel.

Kage til kaffen

Senere på dagen skal I have kaffe – eller te – og kage. Kagen må gerne indeholde ananas, jordbær, dadler, figner eller lignende. Mange frugter indeholder afrodisiakum. Lav evt. muffins eller cupcakes, og pynt dem så de ligner bare bryster, og du selv kan få en kage med form som en penis.

Ikke for tung aftensmad

Skal du have noget ud af aftenen med din partner, så skal du ikke servere for tung aftensmad med masser af vin eller øl. For så falder han bare i søvn på sofaen.

Giv ham i stedet hummer, østers, muslinger og/eller kaviar, der alle indeholder afrodisiakum. Artiskokker er også velegnet. Det er også okay med en oksebøf – hvis det nu er det, han kan lide – bare den ikke er for stor. Men ingen pommes frites! Så hellere asparges, søde kartofler, tomater eller måske løg.

[node:aller-related-content]

Kan du også lokke lidt ingefær i ham, så er din aften så godt som reddet. Servér maden for ham i dit frækkeste og mest sexede lingeri, så skal du bare se løjer.

Trænger du til noget nyt og

Sponsoreret indhold