Det frække5. november 2015

Sex, rødvin og chokolade – endelig forenet!

Endelig er der fundet en måde, hvor man kan nyde alle tre ting på én gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/15036-lelo-lily-2-luksus-klitoris-vibrator_0001_04.jpg
 Sinful.dk

Hvem havde troet, at det var muligt at kombinere 3 af livets største goder på én gang? Nemlig sex, rødvin og chokolade. Tilmed uden at spilde kalorier på det, men næsten med den modsatte effekt. Det kan nu lade sig gøre med klitorisvibratoren Lily 2, der må siges at være sexlegetøjets svar på en 3-i-én’er.

Lily 2 indeholder masser af frække vibrationer, men samtidig er den udstyret med en diskret duft i form af rødvin og chokolade, for at skabe en sensuel stemning mellem lagnerne (og benene). Du får altså muligheden for at forbrænde en masse kalorier ved at have sex, samtidig med at dine sanser bliver forkælet med syndige sager.

Du kan finde mange flere vibratorer her.

Ideen bag vibratoren er ikke at maskere de naturlige lugte vi er udstyret med forneden, men er tænkt som en form for sensuel aromaterapi, til at komme i den rette, erotiske stemning. Når man er blevet gejlet godt og grundigt op ved at pirre sig selv og eventuelt sin partner med den lille velduftende sag, kan man så passende tænde for den lille frækkert, og lade sig rive med af de vidunderlige vibrationer.

[node:aller-related-content]

Skulle rødvin og chokolade tilfældigvis ikke være den store turn-on for dig, så fortvivl ej. For Lily 2 kan fås med forskellige duft-varianter, så der skulle være noget for enhver smag og næse. Du kan derfor også fodre dine sanser med lavendel og Manuka honning eller roser og blåregn.

Brænd flere kalorier af på en sjovere måde med masser af "fitness"gejl fra Sinful.dk.

Uanset om du vælger den ”fede” eller ”lette” duftkombination, skal du nok komme af med kalorierne. For under en god orgasme brænder du mellem 60 til 100 af. Så vi kan bare sige: Snus dig til en sexet stemning og ”kør” dig selv til klimaks. Det er en velduftende oplevelse for både krop og sjæl – og så er det sundt!

Sponsoreret indhold