Sex på hjernen

Fire sexafhængige mænd og deres vidunderlige koner

Fire sexafhængige mænd og deres vidunderlige koner

Foto: All Over/Claus Poulsen

Smukke koner. Det er, hvad de åbent erklærede sexafhængige har tilfælles - og så selvfølgelig et højt forbrug af elskerinder. Tiger Woods er det nyeste skud på stammen af store stjerner, der åbent erklærer, at deres enorme forbrug af smukke kvinder ikke skyldes simpel lyst, men afhængighed.

Læs også: Rå sex til Tiger Woods

Michael Douglas var en af de første stjerner, der åbent fortalte om sin afhængighed af dejlige damer. Allerede i 1990 fik han hjælp til at komme sig over sine frække lyster, så man kan sige, at han var med til at starte trenden. Ti år senere blev han gift med den gudesmukke Catherine Zeta Jones - og indtil videre har der ikke været tegn på, at han er faldet tilbage til sin usunde levevis.

Læs også: Michael Douglas skuffet

Skuespilleren David Duchovny har også været på grisebassen flere gange, så i 2008 blev han indlagt på et misbrugscenter for at få bugt med sin afhængighed. De mange omgange i høet med andre kvinder blev for meget for hans kone Téa Leoni, så parret blev separeret, men allerede sidste år blev turtelduerne forenet, og de er nu sammen igen.

Læs også: David Duchovny er kureret

Hollywood-trenden er også ved at slå igennem i Danmark. Herhjemme har vi allerede haft en enkelt, der åbent har søgt hjælp for at få styret sin udenomsægteskabelige lyster. Michael Bjørnson opsøgte en sexolog, efter SE og HØR kunne afsløre at han flere gange havde sendt billeder af sine ædlere dele til adskillige kvinder.

Læs også: Her er Michael Bjørnson-beviset

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close