Det frække10. oktober 2016

Sex: Her er de mest populære stillinger i forskellige lande

Vi har udvalgt nogle lande. Hvilken stilling foretrækker du?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_hver_dag2_2.jpg
 Foto: All Over

Nogle steder foretrækker man missionærstillinger, mens andre vil have eller give den bagfra. Men der er faktisk forskel på, hvad man foretrækker i forskellige lande verden over.

Vi har kort og godt udvalgt nogle stykker.

USA: Amerikanerne er langt hen af vejen et troende folkefærd. Om det er derfor, missionæren er foretrukket, skal vi ikke konkludere på det grundlag. Den blev foretrukket af en tredjedel af kvinderne og en femtedel af mændene. (Kilde: Durex Sexual Wellbeing survey)

Storbritannien: Englænderne er mest til doggy style – altså hvor kvinden ligger på alle fire, og manden står på knæ bagved hende. Næstmest populær var kvinden på toppen, mens missionæren kom på tredjepladsen. (Kilde: Ann Summers)

Få din røv til at se ekstra lækker ud i frækt lingeri

Skotterne derimod foretrækker at ligge i ske, mens nordirerne nyder det mest, når kvinden rider manden. Waliserne er helt klar til doggy style med hele 51 procent af de adspurgte, der har angivet denne præference. Og noget overraskende sagde de travle londonere, at de foretrak sex, mens de stod op. (Kilde: UKMedix.com)

Japan: Når det endelig lykkes i landet, hvor så mange teknikfikserede unge mænd har opgivet muligheden for at møde en ægte kvinde, er det også doggy style, der ligger nummer et. Det er efterfulgt af cowgirl og ’ben over skuldrene’. (Kilde: Time Out Tokyo)

Polen: Angiveligt er det hverken missionærstilling eller hundestilling, der kendetegner polakkernes sexvaner. Det er derimod noget, der kaldes ’den galloperende hest’. Fyren sidder i en stol med spredte ben, mens hun sidder henover ham. Hun holder ham på skuldrene, og han holder om hendes talje. (Kilde: Women’s Health)

Vidste du, at der findes smarte sexmøbler?

Brasilien: I verdens måske mest sexede land foretrækker man ’amazonen’. Manden ligger ned på sengen med knæene mod brystet. Så lægger han benene rundt om hende, mens hun sætter sig på hug over ham. (Kilde: Daily Star)

[node:aller-related-content]

Australien: Her er den liggende doggy meget populær. Pigen ligger med ansigtet ned i madrassen, mens han lægger sig på hende og trænger ind i bagfra.

Det handler om en stærk, traditionel maskulinitet – men det er meget afslappende for begge, siger Eleine George, direktør i Sexology Autralia til Women’s Health. (Kilde: Women’s Health)

Men hvilken er din foretrukne stilling? Lad os det endelig vide på Det Frækkes Facebook-side, hvis du tør ;-)

Sponsoreret indhold