Det frække27. september 2015

Nu er den her: Selfiestangen med pik

Polterabendgaven du ikke vidste, du manglede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_dickie_selfiestang.jpg
 Pipedream Productions

Det handler alt sammen om udbud og efterspørgsel. Og da der bliver delt frække billeder som aldrig før mellem kønnene, er det da også oplagt at se på, hvor man kan kapitalisere på den slags, hvis man ikke er enten smartphoneproducent eller app-udvikler.

Pipedream Products har således taget et kig på de seneste års trend med selfiestænger og har nu udviklet The Dicky Selfie Stick.

Kan du heller ikke få nok af pik? Find masser af dem på Sinful.dk.

Det er ikke, som man kunne tro, en selfiestang med en særlig evne til at tage pikbilleder, men derimod en selfiestang, som er målrettet polterabender for kvinder.

Du klikker blot telefonen i holderen og phono-plugget i smartphonen, og så tager du fat om den lyserøde fallos og gør klar til billeder og videoer. Den kan strækkes op til 102 cm, hvilket er noget mere, end de fleste mænd kan præstere.

Hos firmaet selv er man mere imponeret over produktet, end det er tilfældet her på redaktionen, og man siger således, at ’The Dicky Selfie Stick’ er en nødvendighed hos en hvilken som helst forhandler.

Du kan finde mange andre sjove sexting på Sinful.dk.

[node:aller-related-content]

- Det kan ikke nægtes, at selfiestangen er vigtig i tidens kultur. Distributører og forhandlere må reagere hurtigt og købe den nu for at få glæde af dette stensikre hit, siger salgschef Mona Madrigal.

Vi har dog en fornemmelse af, at der er nok til alle, og at The Dicky Selfie Stick ikke vil overhale hverken antallet af solgte iPhones eller almindelige selfiestænger i det første år på markedet.

https://imgix.seoghoer.dk/web6_dickie_selfiestang.jpg
 Pipedream Productions

Foto: Pipedream Productions

Sponsoreret indhold