Det frække23. august 2016

Se utroskab på fingrene

Se hvilket fysisk kendetegn, der øger risikoen for utroskab hos både mænd og kvinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taenke_under_sex_0.jpg
 Foto: All Over

Det handler alt sammen om håndgribelige beviser, når snakken går på utroskab. Men faktisk er der fundet bevis for, at der er en sammenhæng mellem en persons tendens til at holde sig til langvarige forhold eller det modsatte og længdeforholdet mellem ring- og pegefinger.

Det fremgår af en ny rapport fra Department of Experimental Psychology ved universiterne i Oxford og Northumbria.

For lige som forskere tidligere har konstateret en sammenhæng mellem en mands penisstørrelse og forholdet mellem de samme fingre, omfatter disse resultater også kvinder.

[node:aller-related-content]

Man har grundlæggende opdelt folk i to grupper. De, der foretrækker korte forhold med mange partnere (eller utroskab) eller langvarige forhold. Derefter interviewede man 575 personer fra USA og England om deres syn på uforpligtende sex og utroskab. Derefter så man på deres fingre.

Ofte sex med forskellige personer? Køb kondomer her

Og jo kortere personens personens pegefinger var i forhold til ringfingeren, jo mere tilbøjelig var han eller hun til at foretrække mange korte, uforpligtende forhold.

De personer, hvor disse fingre havde næsten samme længde, var langt mindre promiskuøse, skriver Daily Star.

Man kunne spore sammenhængen hos både mænd og kvinder, selv om det kun var små forskelle, der gjorde udslaget. Størrelsen handler i høj grad om, hvor meget testosteron du bliver udsat for i livmoderen.

Sponsoreret indhold