Det frække15. november 2016

Se hvad kvinder virkelig tænker på under sex

Det er ofte ikke manden, kvinden tænker på under sex...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taenke_under_sex_3.jpg
 Foto: All Over

Skat, var det lige så godt for dig som for mig?

Chancen for, at hun svarer ærligt er mindre, end chancen for at du gav hende en stor oplevelse på lagenet. For måske var hendes tanker et helt andet sted.

En nylig undersøgelse fra IllicitEncounters.com viser, at rigtig mange kvinder ikke er helt mentalt tilstedeværende sammen med deres nuværende partner.

Således angav hele 59 procent af kvinderne i undersøgelsen, at de jævnligt tænkte på sex med en tidligere flamme.

Desuden havde 56 procent af kvinderne haft det bedste sex i deres liv med en tidligere elsker. De angav desuden, at de konstant sammenlignede deres nuværende elsker med tidligere elskere på det rent seksuelle plan.

VEJEN TIL BEDRE ORGASMER

Endnu mere bekymrende var det, at en tredjedel godt kunne finde på at genoptage bekendtskabet med en tidligere kæreste eller elsker, hvis de faldt over ham på de sociale medier.

Mændene er faktisk mindre slemme. Her er det kun 48 procent, der jævnligt tænker på sex med eksen under selve akten, og 24 procent der ville genoptage en tidligere romance.

Talsmand for IllicitEncounters, Christian Grant, oplyser, at kvinder ofte ikke gifter sig med den mand, hun har bedst sex med. Men at begge køn er enige om, at kærlighed var den mest afgørende faktor, når det kom til at have bedst sex.

Tag chancer her i livet. Spil casino.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold