Det frække 13. april 2016

Salget af sexlegetøj stiger i hele verden

Det bliver mere og mere bredt accepteret at købe og bruge sexlegetøj. Det understøttes af den nye undersøgelse, ”Global Sex Toys Market 2016–2020”, der forudser, at salget af sexlegetøj vil stige støt med syv procent i løbet af de næste fire år.
Foto: AOP

Det er hovedsageligt vibratorer til kvinder og onaniprodukter til mænd, der er top sællerter, men også håndfrit og mere teknologisk funderet legetøj er blandt favoritterne rundt om i de små hjem.

Womanizer er (stadig) en af de bedst sælgende stimulatorer til kvinder. Den skiller sig ud ved at benytte sig af en sugende effekt på klitoris, i stedet for at vibrere. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med den, kan du gøre det her.

For mændenes vedkommende er Hot Octopuss Pulse II Solo en af favoritterne. Den kan bruges som et almindeligt håndjob, men du kan også vælge bare at læne dig tilbage og lade vibrationerne gøre alt arbejdet for dig, da den er designet specielt til at stimulere området omkring strengen på penis med sine dybe og kraftige vibrationer.

Inden for parlegetøj har lyst-ægget placeret sig højt på ønskelisten. Det geniale ved ægget er, at det kan tages med uden for hjemmet, for at gøre det lidt mere spændende. F.eks. kan hun bære det, mens han har fjernbetjeningen og dermed kontrollen, og så kan en tur i Silvan pludselig blive meget sjovere for begge parter. 

Sponsoreret indhold