Det frække19. marts 2017

Sådan vælger du den perfekte fleshlight

Få tip til verdens mest solgte sexlegetøj til mænd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/analsex_0.jpg

Sexlegetøj er ikke kun for kvinder. Der findes en lang række produkter til mænd, der virkelig kan give en fantastisk onanioplevelse.

Fleshlight er verdens mest populære sexlegetøj til mænd. Det ligner en lommelygte, men trods det simple design, så kan den give en meget realistisk følelse af at trænge op i en kvinde.

Hvad enten du er til oral, anal eller vaginalstimulation, så er der en fleshlight, som passer. Den klassiske fleshlight har nemlig udviklet sig over tid, og har både fået forskellige former og designs.

Sammen med Sinful.dk, guider vi dig igennem det store udvalg af fleshlights, så du kan finde den, der der passer bedst.

[node:aller-related-content]

Kom i gang med fleshlight

Bedst til nybegynderen

Hvis du aldrig har gjort dig erfaringer med en fleshlight før, kan det være en god idé at starte ud med den helt originale fleshlight Pink Lady.

”Pink Lady” simulerer vaginal stimulation, hvor du selv kan styre trykket omkring penis, og er fremstillet i Real Super Skin, der vil give dig den ultimative realistiske oplevelse af et samleje.

Med dens simple design er den utroligt let at rengøre, og kan let stilles til lufttørring.

Træn din udholdenhed

Der findes også en fleshlight til dig, der gerne vil kunne holde lidt længere i sengen.

Med Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit har du mulighed for at træne din udholdenhed, da den indvendige struktur, vil give dig en så pirrende, intens oplevelse, at du med tiden vil blive mindre sensitiv, og dermed nemmere kunne kontrollere dine orgasmer.

Hvis du er i stand til at holde 10 minutter med denne fleshlight, kan du uden tvivl holde 20 minutter i sengen.

En vibrerende oplevelse

Det kan være svært at forbedre på perfektion. Men denne Fleshlight Vibro Pink Lady Touch er den originale fleshlight tilført vibrationer for at give dig en ekstra nydelsesfuld oplevelse.

Der medfølger 3 vibratorer, du kan skifte imellem, alt efter hvor meget vibration du ønsker.

Dens indre er fyldt med stimulerende knopper, der sammen med vibrationerne vil give en anderledes, fræk følelse.

Sex på dåse

Med en Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft kan du have den stående fremme uden at nogen vil have den fjerneste idé om, at det er dit eget, personlige nydelsesapparat.

Udadtil ligner det en helt almindelig øldåse, men når du skruer toppen af dåsen, kommer et sæt fyldige læber til syne.

Den simulerer oral stimulation, og er strammere end de almindelige fleshlights, så oplevelsen er ekstra pirrende.

Virtuel sex med din fleshlight

Som et af de nyeste, mest innovative produkter for mænd kan du bruge Vstroker Virtual Sex System sammen med din fleshlight.

Du sætter Vstroker på din fleshlight, og overfører dine bevægelser til din computer via en USB for at styre, hvad du ser og hører på skærmen.

På den måde, kan du opleve kvinder blive stimuleret i samme tempo på skærmen, som du bruger din fleshlight i virkeligheden. Mere realistisk bliver det vist ikke.

Til sidst er det altid er en god idé at bruge glidecreme sammen med din fleshlight for at optimere oplevelsen. Derfor kan du til og med 25. marts 2017 få en gratis Flightlube glidecreme med hos Sinful.dk, hvis du køber én af de udvalgte Fleshlights.

Sponsoreret indhold