Det frække20. april 2016

Sådan ser den perfekte kvindekrop ud

Se hvordan både mænd og kvinder synes, den perfekte kvindekrop skal se ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/perfekt_kvindekrop.jpg
 Foto: All Over

Perfektion eksisterer ikke i praksis. I hvert fald ikke, når man taler om mennesker. Men hvad nu hvis man alligevel forsøgte at opbygge den perfekte kvindekrop?

For at finde en sådan har tv-programmet The Today Show spurgt en række mænd, hvordan de ville ønske sig den perfekte kvindekrop, og det er der kommet nogle interessante mål ud af.

Den grafiske designer Nicklay Lamm satte sig så for at skabe et 3D-billede af mændenes drømmepige, hvorefter hun blev placeret ved siden af gennemsnitskvinden.

Se billederne her:

Fantasikvinden havde timeglasfigur, store bryster og et BMI, der holdt sig inden for det rimelige, selv om det lå i den lette ende at spektret.

Man spurgte også kvinder, hvordan de syntes, drømmekvindekroppen så ud, og faktisk var forskellene ikke ret store. Interessant var det dog, at kvinderne foretrak større bryster end mændene.

Få dine bryster til at se større ud her

- Vi var en smule overraskede over det, men måske overdrev kvinderne en kropsdel, de følte var særligt vigtigt, siger forsker Martin Tovée til den britiske avis Daily Star.

[node:aller-related-content]

At vi netop vælger en timeglasfigur er dog ingen overraskelse set ud fra et evolutionært biologisk synspunkt. En relativt smal talje og brede hofter indikerer nemlig, at kvinden er i god stand til at bære et barn, hvilket fra naturens side må siges at være attraktivt.

Få en lækker timeglasfigur her

Men vores forestilling om gennemsnitskvinden er langt fra virkeligheden. For mens hun er noget mere pæreformet med mindre bryster og større hofter, så er vi opdraget til at forvente noget andet, siger professor Kerri Johnson til avisen.

- Det sker allerede fra femårsalderen. På et tidspunkt skulle man tro, at dette meget smalle hofte til talje-mål ville blive opfattet som noget unormalt, men vi har endnu ikke ramt den nedre grænse. Faktisk synes folk, at de synes, det ser naturligt og meget attraktivt ud, når folk er formet som Barbie.

Sponsoreret indhold