Sådan ser den perfekte kvinde ud

Foto: All Over/Collage: Steffen Sørensen

Den perfekte kvinde findes næppe. Men spørger man kvinder selv, hvilken kropsdel de finder mest tiltrækkende ved sig selv, så er der store nationale forskelle.

Det viser en stor undersøgelse foretaget af det udenomsægteskabelige datingsite Victoria Milan, hvor mere end fem millioner medlemmer fra hele verden er blevet adspurgt om, hvad der er deres bedste attribut.

Og skal man på den baggrund skabe den perfekte kvinde, så er resultatet som følger:

Helt overordnet er kvinden europæisk. Hendes ansigt som helhed er tjekkisk, læberne er spanske, mens hendes øjne er ungarske.

Og når det kommer til brysterne, så er ingen nationaliteter så glade for deres egne bryster som de danske kvinder.

De ellers så tavse finske mænd har omvendt ikke noget at klage over, når det kommer til bagdelen, som de finske kvinder mener at have som deres primære fordel.

Hvis du elsker lækre stænger, så skal du til polen for at finde en sådan. Og de unge kvinder i det østeuropæiske natteliv plejer da heller ikke at være karrige med at iføre sig ganske korte kjoler, der fremhæver deres smukke ben.

Hænderne er schweiziske, hvilket indikerer, at manicure er stort på de kanter.

- Den virtuelle perfekte kvinde blev skabt af kvinder fra lande i hele verden, som kender deres styrker og allersmukkeste træk. Ved at samle denne liste, har vi zoomet ind på, hvor man skal tage hen for at se det bedste verden har at tilbyde. Ha’ jeres pas parat, siger CEO i Victoria Milan, Sigurd Vedal.

 Her kan du se, hvordan kvinderne fra de forskellige lande har vurderet sig selv i prioriteret rækkefølge:

Ansigt: Tjekkiet, Sverige, Holland

Øjne: Ungarn, Belgien, Grækenland

Numse: Finland, Norge, Rumænien

Ben: Polen, Irland, Sydafrika

Bryster: Danmark, Storbritannien, Tyskland

Læber: Spanien, Frankrig, Italien

Hænder: Schweiz, Østrig, Slovenien

CEO og stifter af Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger at alle kvinder er smukke, men den virtuelle perfekte kvinde tager de mest sexede attributter fra hvert land.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close