Det frække15. december 2016

Sådan lyver du dig til bedre sex

Fortæl en enkelt lille løgn og få den frække sex, du håber på - måske
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/50_shades_2.jpg
 Foto: All Over

Har du en særlig seksuel fantasi, som du drømmer om at udleve i virkeligheden?

Selvfølgelig har du det. Men måske føler du, at den er så intim og personlig, at du slet ikke kan få dig selv til at fortælle din partner om den.

Men ved hjælp af en enkel lille løgn kan du fortælle om den og samtidig undgå at tabe ansigt, hvis det nu viser sig, at din partner bliver frastødt af dine inderste, mest beskidte lyster.

Tænder du på blid bondage?

Det kunne jo være, at du havde lyst til at blive taget af flere mænd, eller at du havde en hemmelig fantasi om at blive ’voldtaget’ eller måske have sex foran fremmede mennesker.

Sexforsker og Ph.D. Kristen Mack fra University of Kentucky siger således til magasinet Men’s Health, at det vil spice sexlivet op, hvis du fortæller din partner, om din allerfrækkeste fantasi, men at det er noget, du har drømt om natten forinden.

Find sexlegetøj til par her

- Selv når du har været sammen med en person i årevis, så kan det være skræmmende at tale om sex, fordi du afslører en meget sårbar side af dig selv. Særligt når du introducerer noget nyt, du gerne vil prøve.

- Det gør det let at glide over i en snak om, ’hvorfor prøver vi det ikke af?’

[node:aller-related-content]

- Og hvis partneren er helt forfærdet, kan du jo bare sige, at det var en mærkelig drøm og bare grine af det.

Det kan desuden medføre, at din partner måske også vil lukke op for sine inderste fantasier, og måske vil det alt sammen føre til, at I får et meget bedre, frækkere og mere eksperimenterende sexliv.

Sponsoreret indhold