Det frække21. juli 2016

Sådan laver I den perfekte polterabend

Har du en ven, der skal giftes? Her er gode råd til den helt rigtige polterabend
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.1482071a.jpg
 Foto: All Over

Hvorfor skal en polterabend være så ubehagelig?

Nogle polterabender er endda gået hen og endt med skader, ulykker og sågar dødsfald. Vi vil her gerne lægge op til en hyggelig og sjov polterabend, uden at det skal gøre nogen til grin, men som gerne må efterlade alle med våde trusser og lyst til ham derhjemme.

Bitten fra Sexshop.dk lægger ud med i videoen herunder at komme en række gaveideer til den vordende brud. Bagefter kan du læse om sjove, behagelige og mindeværdige aktiviteter – og flere gaveideer.

Videotekst: Find på en god gave til den vordende brud.

Gaveideer

For en gave skal hun da have. Den må gerne symbolisere noget – hvordan I mødtes, hvad I har til fælles, det kommende ægteskab eller lignende.

F.eks. kan du give hende et dartspil med en lille note om, at du synes, hun har ramt plet med valg af mand – er du bange for hendes evner til at ramme plet i dart, kan du vælge et legetøjsdartspil med velcro.

Du kan også vælge at give hende et gavekort til jeres yndlingsbar eller -café, som kan symbolisere, at I, efter hun er blevet gift, stadig skal have jeres venindehyggedage eller -aftener.

Eller, hvis I er meget tæt, en gaveæske, som hun kan bruge, når hun er alene hjemme, så hun undgår at være utro. Eller hvis du vil give hende et kærligt hint om, at hun – eller hendes kommende mand – taler for meget, kan du vælge dette sæt.

Aktiviteter

Er det dig, der arrangerer en polterabend, skal du jo finde på en eller flere aktiviteter. Hvad det skal være afhænger i høj grad af, hvor mange I er.

Hvis I er rigtig mange, så skal I en tur i byen måske med en partybus, hvis der er en sådan i jeres del af landet, eller I kan starte i et paintballcenter og tage en rask omgang alle mod alle.

[node:aller-related-content]

Massage og spaoplevelser er også en mulighed, som alle jo kan nyde godt af – I splejser selvfølgelig om den kommende bruds betaling.

Aftenen skal naturligvis sluttes af med en tur på bar med mandestrip. Har I ikke mulighed for det, må I bestille en mandlig stripper i stedet, så I kan samle appetit ude og spise hjemme.

Sponsoreret indhold