Det frække30. marts 2021

Sådan laver du en fræk påskejagt til voksne

Påsken er ikke kun for børn! Gå på fræk påskejagt efter sexlegetøj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/topbillede_paaskejagt.jpg

Nu er påsken snart inde over os, og det betyder, at det er tid til at tage på påskejagt. Her er det som regel børnene, der sættes i højsædet, men i år er det tid til at forkæle de voksne lidt.

Selvom voksne også kan lide chokolade, er der ting, som er endnu sjovere. Her taler vi naturligvis om sex! Hvis der er noget, som kan skabe glæde blandt både mænd og kvinder, er det en god orgasme. Så hvorfor ikke lave en sjov påskejagt med sexlegetøj i stedet for chokoladeæg?

Med Sinfuls igangværende forårsudsalg er det let at finde onaniæg og andet spændende sexlegetøj til en festlig påskejagt. Vi giver her nogle bud på det bedste sexlegetøj fra tilbudssiden, som kan bruges til sjove lege i de kommende påskedage.

Æg som kan meget mere end chokolade

https://imgix.seoghoer.dk/10298-tenga-egg-silky-onaniprodukt_01_q100_1.jpg

Silky

Ved en klassisk påskejagt er det chokoladeæg, der sættes på spil. Ved en fræk påskejagt kan disse erstattes med et endnu bedre alternativ: onani- og vibratoræg.

Brandet Tenga har skabt det meget anerkendte onanisleeve, der er bedre kendt som et onaniæg. Det skyldes, at sleevet opbevares i et lille æg. Du kan få en bred variation af disse, hvor både detaljer på sleeve og indpakningen er forskellige.

https://imgix.seoghoer.dk/10303-tenga-eggs-6-pack_01_q100_1_1.jpg

6-pack med forskellige tenga æg.

Du kan blandt andet prøve en af de mest populære varianter Silky, som er på tilbud hos Sinfuls forårsudsalg. Hvis du gerne vil prøve lidt af hvert og have lidt mere at gemme af, kan du også få en 6-pack med forskellige tenga æg.

Vibratoræg

https://imgix.seoghoer.dk/22624-amaysin-ribbed-opladelig-fjernbetjent-love-aeg-vibrator_01_q100.jpg

Amaysin Ribbed vibrator æg

Det kvindelige alternativ til et onaniæg er et vibratoræg. Disse æggeformede vibratorer sættes op i vagina og kan stimulere med fantastiske vibrationer, der som regel styres af enten en app eller fjernbetjening.

Amaysin Ribbed vibrator æg er et godt valg, både på grund af det lækre materiale og de kraftige vibrationer.

Du kan også prøve Velve Evy Luksus vibratoræg, som tager din orgasme til et helt nyt niveau:

https://imgix.seoghoer.dk/21318_velve-evy-remote-control-love-egg-q100-06.jpg

Velve Evy Luksus vibratoræg

Både onaniæg og vibratoræg er perfekte til en påskejagt, hvor både mænd og kvinder, kan nyde godt af den sjove udfordring samt de lækre præmier, der kan findes.

Hvad med påskeharen?

https://imgix.seoghoer.dk/22474-amaysin-klassisk-opladelig-rabbit-vibrator_01_q100.jpg

Amaysins klassiske vibrator

En påskejagt gemmer ofte på en lidt større præmie, der som regel kommer i form af en chokolade udgave af påskeharen. Det skal I ikke snydes for i en fræk påskejagt, hvor der findes det perfekte alternativ til påskeharen i form af en Rabbit vibrator.

Rabbitvibratoren fik sit gennembrud i serien Sex and the City, hvor den tog hele verdenen med storm. Det smarte ved en Rabbit Vibrator er, at der både er en vibratordildo, som kan indsættes i vagina og en lille kaniformet klitorisvibrator, så du bliver stimuleret både indefra og udenpå.

Nogle af de bedste Rabbit Vibratorer, som vi foreslår, er Amaysins klassiske vibrator, som er perfekt, hvis du aldrig har prøvet vidunderet før, eller Sinfuls Tripple Fun Vibrator, der også kan give analstimulering.

https://imgix.seoghoer.dk/22595-sinful-triple-fun-opladelig-rabbit-vibrator_01_q100_1.jpg

Sponsoreret indhold